Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
Knuffel Zazu Hartslag | Lammetje Liz

Knuffel Liz van ZaZu helpt jouw baby te kalmeren met haar hartslag, het geluid van een waterval of met 4 andere rustgevende melodieën. Vanwege de kalmerende eigenschappen is dit knuffeltje met hartslag een ideaal cadeau voor tijdens de babyshower of kraamfeest!

Liz is een wit zacht pluche Lammetje met witte oortjes waarvan binnenzijde zijn voorzien van een kleurrijk patroon. Lammetje Liz is heerlijk om mee te knuffelen. Leg Liz gewoon in de buurt van je baby en schud om het geluid te activeren. Is je baby gekalmeerd dan berg je de knuffel veilig buiten het bereik van je kindje op. Wanneer je baby vervolgens begint te huilen speelt Liz automatisch het laatst afgespeelde melodietje waardoor je kindje weer snel in slaap valt.

Je kan kiezen uit maar liefst 6 kalmerende geluiden, dus kies het geluid waar jouw baby het beste op reageert. De meeste baby’s kalmeren van het geluid van een hartslag doordat deze in de buik natuurlijk het meest hebben gehoord. Daarnaast schijnen baby’s zeer goed te reageren op zogenaamde ruis-geluiden als die van een waterval omdat dit lijkt op de ruis die ze horen wanneer ze nog in moeders buik zitten. Maar misschien reageert jouw kindje juist beter op muziek, dan kies je gewoon één van de vier verschillende slaapliedjes.

Bijzondere kenmerken van Knuffel lammetje Liz zijn:
* van kop tot teen is Liz ruim 36cm lang;
* gemaakt van superzachte pluche materiaal;
* werkt op 2x AA Batterijen (niet meegeleverd);
* batterij en geluidsmodule zit opgeborgen in de buik van de knuffel;
* batterij/geluidsmodule is via klittenbandsluiting te verwijderen;
* volumeregelaar, aan/ uit knop en 6 buttons om je geluidskeuze mee te maken;
* mag op 40 graden in de washmachine (wel eerst batterij/geluidsmodule verwijderen);
 

In dezelfde serie zijn tevens Don de Ezel en Dex de Hond beschikbaar. 

Knuffel Zazu Hartslag | Lammetje Liz

  • Merk: Zazu
  • Model: Liz het Lam
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €29,95
  • Excl. BTW: €29,95