Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
Knuffel Zazu Hartslag | Hondje Dex

Knuffelhondje Hartslag Dex van ZaZu helpt jouw baby te kalmeren met zijn hartslag, het geluid van een waterval of met 4 andere rustgevende melodieën. Vanwege de kalmerende eigenschappen is dit knuffeltje met hartslag een ideaal cadeau voor tijdens de babyshower of kraamfeest!

Dex is een witte zachte pluche hondje met grijze oortjes, een grijs vlekje om zijn linkeroog en een schattig klein staartje in bonte kleuren. Ook de binnenzijde van zijn oortjes zijn voorzien van een kleurrijk patroon. Dex is heerlijk om mee te knuffelen. Leg Dex gewoon in de buurt van je baby en schud om het geluid te activeren. Is je baby gekalmeerd dan berg je de knuffel veilig buiten het bereik van je kindje op. Wanneer je baby vervolgens begint te huilen speelt Dex automatisch het laatst afgespeelde melodietje waardoor je kindje weer snel in slaap valt.

Je kan kiezen uit maar liefst 6 kalmerende geluiden voor Hartslag Knuffel hondje Dex, dus kies het geluid waar jouw baby het beste op reageert. De meeste baby’s kalmeren van het geluid van een hartslag doordat deze in de buik natuurlijk het meest hebben gehoord. Daarnaast schijnen baby’s zeer goed te reageren op zogenaamde ruis-geluiden als die van een waterval omdat dit lijkt op de ruis die ze horen wanneer ze nog in moeders buik zitten. Maar misschien reageert jouw kindje juist beter op muziek, dan kies je gewoon één van de vier verschillende slaapliedjes.

Bijzondere kenmerken van Hartslag Knuffel hondje Dex zijn:
* van kop tot teen is Dex ruim 36cm lang;
* gemaakt van superzachte pluche materiaal;
* werkt op 2x AA Batterijen (niet meegeleverd);
* batterij en geluidsmodule zit opgeborgen in de buik van de knuffel;
* batterij/geluidsmodule is via klittenbandsluiting te verwijderen;
* volumeregelaar, aan/ uit knop en 6 buttons om je geluidskeuze mee te maken;
* mag op 40 graden in de washmachine (wel eerst batterij/geluidsmodule verwijderen);
 

In dezelfde serie zijn tevens Don de Ezel en Liz het Lammetje beschikbaar. 

Knuffel Zazu Hartslag | Hondje Dex

  • Merk: Zazu
  • Model: Dex de Hond
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €29,95
  • Excl. BTW: €29,95