Uit assortiment! Op=Op Knuffel Konijn Mamas & Papas

Dit hippe Knuffel Konijn van Mamas & Papas laat zich lekker knuffelen. De felle kleuren trekken de aandacht evenals de verschillende stoffen die zijn gebruikt. De mooie stoffen maken van dit schattige Knuffel konijn, met rinkelend belletje, een leuk vriendje waar jouw baby de wereld mee kan ontdekken.

Knuffels zijn ideaal om de emotionele kant van een kind te ontwikkelen. Daarbij helpen ze jouw kind op latere leeftijd bij angsten. Want alles wordt ineens een stuk minder eng met een vertrouwt Knuffel konijn. Knuffels zijn dan ook altijd leuke cadeaus voor de verjaardag maar zeker ook als kraamcadeau of babyshower.


Pluspunten van het Mamas & Papas Knuffel Konijn zijn:

* vanaf de geboorte tot je kind zijn Knuffel Konijn niet meer leuk vindt;
* zacht knuffel konijn;
* bevat klein belletje dat rinkelt (rammelaar);
* te reinigen met sponsje en zacht wasmiddel;
* Lengte: ongeveer 28 cm;

CADEAUVERPAKKING
Shop direct zo'n kekke cadeauverpakking mee. Je kan de verpakking hier bekijken. 


BESTEL OOK
Dit schattige en toch ook wel stoere Knuffel Konijn is erg leuk in combinatie met de zelfverwarmende Iiamo Go fles groen of de zelfverwarmende Iiamo Go fles oranje. Ook de Lifefactory babyflessen in blauw, geel, oranje en roze staan hier erg leuk bij. Vul de zuigflessen aan met hippe slabben en je hebt een erg leuk kraamcadeau of babyshower cadeau waar de ouders goed mee van start gaan.

Knuffel Konijn Mamas & Papas

  • €19,95
  • Excl. BTW: €16,49