Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
Hydrofiele doek Done by Deer Goud

De hydrofiele luiers voor je babyuitzet worden steeds vaker vervangen door hydrofiele inbakerdoeken die vervolgens multifunctioneel worden ingezet voor moeder en baby. Zo gebruik je de hippe Done by Deer hydrofiele (inbaker)doeken natuurlijk om je kindje datzelfde gevoel van geborgenheid te geven als dat hij in de baarmoeder had. Met name baby’s die onrustig slapen hebben baat bij het inbakeren.

Speciaal voor het inbakeren zijn de Done by Deer Hydrofiele luier doeken extra groot (120cmx120cm). De hydrofiele inbakerdoeken van Done by Deer zijn gemaakt van katoen en op een speciale manier geweven waardoor de doeken niet alleen super zacht zijn maar ook oersterk. Bovendien worden ze naarmate je ze meer gebruikt en dus meer wast steeds zachter! De set bestaat uit 1 goudkleurig doek met ballonnen en 1 grijs doek met gouden ballonnen.

Hydrofiele doeken hebben een sterk absorberende eigenschap wat betekent dat ze uitermate geschikt zijn als handdoek voor de tere huid van je kindje. Zo maak je je kindje met een lekker zachte hydrofiele doek goed droog. Daarbij zijn hydrofiele doeken een stuk dunner dan gewone doeken waardoor je ook goed tussen de huidplooien van je kindje het overgebleven badwater kunt opnemen. Met een goed afgedroogde huid voorkom je pijnlijke smetplekken.

De hydrofiele Done by Deer doeken kun je ook als afscherming tijdens de borstvoeding gebruiken of als bescherming tijdens zomerse dagen tegen wind en zon. Gebruik de hydrofiele doek als luchtig dekentje, schouderslab bij het maken van een boertje of als hoofdkussentje.

En als je kind de hydrofiele doek niet meer nodig heeft, dan kan je de multifunctionele doeken van Done by Deer ook zelf dragen als hip sjaaltje, bikini omslag of als...kortom: de Done by Deer doeken kun je eigenlijk overal voor gebruiken.

Hydrofiele doek Done by Deer Goud

  • €22,95
  • Excl. BTW: €22,95

Tags: hydrofiel, doek, luier, tetra, wikkel, inbakeren