Cadeau lint Eef Lillemor Love you to the Moon

Cadeaulint Love you to the Moon van Eef Lillemor is de perfecte manier om een cadeautje mee te versieren. Misschien zeg je het zelf heel vaak tegen jouw kleintje ...Ik hou van jou tot aan de maan en de sterren en weer terug...Dan is het toch onwijs leuk om jouw kindjes cadeau in te pakken met een strik waarop ze kunnen lezen hoeveel er van ze wordt gehouden. Lintjes met tekst zijn niet alleen leuk als versiering voor kinderen die kunnen lezen maar natuurlijk ook voor eenieder die je graag wil laten weten hoeveel je van hem of haar houdt. Met cadeaulint Love you to the Moon spreekt jouw cadeautje voor zich. Need we say more...

Cadeaulint Love you to the Moon wordt geleverd op een leuk houten klosje, een 'wooden spool'. Op dit klosje zit maar liefst 5meter liefde die je met anderen kan delen. Ben je fan van Eef Lillemor? Kijk dan ook eens naar de leuke Eef Lillemor Cadeauzakjes en Eef Lillemor labels. 

pssst...ook heel leuk voor het inpakken van moederdagcadeautjes en vaderdagcadeautjes of je gaat er lekker mee knutselen....versier er een glazen potje mee of maak er een mooi rand mee voor in een fotolijstje. Cadeaulint is leuk voor cadeautjes maar je kan er zoveel meer mee.

 

Cadeau lint Eef Lillemor Love you to the Moon

  • €6,95
  • Excl. BTW: €5,74