Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
Bijtring Rubber Oranje 0+

Suavinex rubber bijtring in stijlvol mandarijn oranje is een hip kraamcadeau en bovendien een natuurlijke manier om het tandvlees te masseren en soepel te maken. Hierdoor wordt ook de pijn bij het doorkomen van de tandjes minder. Om ervoor te zorgen dat jouw baby zo min mogelijk last heeft van zijn doorkomende tandjes is het belangrijk dat zijn tandvlees lekker soepel is. Door flink te bijten/ kauwen maakt je baby zijn tandvlees soepel en kunnen tandjes makkelijker doorkomen.

De Suavinex rubber bijtring 0+ is voorzien van opliggende bobbels die vooral het tandvlees masseren van de voorzijde van de mond en zo het gebied masseert waar de tandjes vaak als eerste doorkomen. De rubber bijtring is zacht flexibel, 100% BPA - vrij en superlicht waardoor hij al vanaf de geboorte gebruikt kan worden. Baby's willen namelijk altijd iets in hun mondje stoppen, dus geef je baby dan ook iets waar hij lekker op kan kauwen/ bijten en sabbelen.

 


Pluspunten van deze hippe Suavinex rubber bijtring Oranje 0+ zijn:

* te gebruiken vanaf 0 maanden;
* natuurlijke 'pijnstiller' in stijlvol oranje;
* verzacht bij het doorkomen van tandjes;
* zorgt voor een prettige massage van het tandvlees door opliggende bobbels;
* 0% BPA;
* verkrijgbaar in verschillende kleuren;

CADEAUVERPAKKING
Pak de bijtring in, in een handige vlakke papieren zak van Margo Slingerland met leuke prentjes of bijvoorbeeld in een Wolken zakje van Eef Lillemor. Deze leuke cadeauverpakking kan je hier bekijken.


PRODUCT IMPRESSIE

Bijtring Rubber Oranje 0+

  • €8,95
  • Excl. BTW: €8,95