Levertijd 30 dagen Bijtring Koelelement Blauw 4+

Een Suavinex bijtring met koelelement is een hip babygadget en bovendien een natuurlijke manier om het tandvlees te masseren en soepel te maken. Om ervoor te zorgen dat jouw baby zo min mogelijk last heeft van zijn doorkomende tandjes is het belangrijk dat zijn tandvlees lekker soepel is. Door flink te bijten/ kauwen maakt je baby zijn tandvlees soepel en kunnen tandjes makkelijker doorkomen. Heeft je baby dikke bulten op zijn tandvlees of is het tandvlees rood/ geïrriteerd dan is een bijtring met koelelement ideaal. Het gekoelde deel geeft jouw baby namelijk enorme pijnverlichting. De bijtring met koelelement is ideaal voor baby's vanaf 4 maanden.

De Suavinex combi koel bijtring 4+ is voorzien van opliggende bobbels die vooral het tandvlees masseren van de voorzijde van de mond en zo het gebied masseert waar de tandjes vaak als eerste doorkomen. De combi koel bijtring is 100% BPA - vrij en superlicht waardoor jouw baby zijn bijtring met koelelement goed zelf kan vasthouden. Baby's willen namelijk altijd iets in hun mondje stoppen, dus geef je baby dan ook iets waar hij lekker op kan kauwen/ bijten en sabbelen. Daarbij kan het koelelement/ de waterring worden gekoeld in de vriezer of koelkast. Dit zorgt voor extra verlichting bij geïrriteerd/ rood tandvlees.

Om ervoor te zorgen dat je niet steeds de bijtring van je kind moet oppakken en schoonmaken of dat je de bijtring voor de zoveelste keer kwijt bent, zijn er speciale Suavinex bijtringkettingen beschikbaar die matchen bij de bijtringen. De bijtringen bevestig je met een plastic clip aan de kleding van jouw kindje. De andere kant van de bijtringketting bevestig je aan de bijtring.


Pluspunten van deze hippe Suavinex bijtring met koelelement zijn:

* te gebruiken vanaf 4 maanden;
* bijtring met koelelement;
* natuurlijke 'pijnstiller'
* de waterring zorgt voor verlichting van geïrriteerd tandvlees;
* geschikt om te koelen in koelkast/vriezer;
* verzacht bij het doorkomen van tandjes;
* zorgt voor een prettige massage van het tandvlees door opliggende bobbels;
* de verschillende texturen versterken de nieuwe tandjes;
* 0% BPA;
 

CADEAUVERPAKKING
Pak de bijtring in, in een handige vlakke papieren zak van Margo Slingerland met leuke prentjes. Deze leuke cadeauverpakking kan je hier bekijken.


PRODUCT IMPRESSIE

Bijtring Koelelement Blauw 4+

  • €8,95
  • Excl. BTW: €7,40

Beschikbare opties: