Bijtring Koelelement Oranje 4+

Een bijtring met koelelement is de natuurlijke pijnstiller bij doorkomende tandjes. Tandjes die doorkomen kunnen voor flink wat pijn zorgen. Met name wanneer het tandvlees van je baby dik en rood wordt kan dit duiden op irritaties en zal je baby best wat pijn hebben. Deze pijn kan je op een natuurlijke manier verlichten door hem op een bijtring met koelelement te laten bijten.  Deze prachtige oranje bijtring van Suavinex heeft een gedeelte met water erin. Door de bijtring met koelelement in de koelkast te plaatsen is deze lekker koel en zorgt het voor verlichting van de pijn bij jouw baby. Deze stijlvolle oranje bijtring met koelelement is geschikt voor kindjes vanaf 4 maanden of baby's waarvan de snijtanden doorkomen.

Bijtring koelelement oranje 4+ is voorzien van opliggende bobbels die vooral het tandvlees masseren van de voorzijde van de mond en zo het gebied masseert waar de tandjes vaak als eerste doorkomen. Deze bijtring met koelelement is 100% BPA - vrij en superlicht waardoor jouw baby zijn bijtring met koelelement goed zelf kan vasthouden. Baby's willen namelijk altijd iets in hun mondje stoppen, dus geef je baby dan ook iets waar hij lekker op kan kauwen/ bijten en sabbelen. 

Om ervoor te zorgen dat je niet steeds de bijtring van je kind moet oppakken en schoonmaken of dat je de bijtring voor de zoveelste keer kwijt bent, kan je er een speenketting aan bevestigen. De bijtringen bevestig je met een plastic clip aan de kleding van jouw kindje. De andere kant van de bijtringketting bevestig je aan de bijtring.


Pluspunten van deze hippe bijtring met koelelement oranje zijn:

* te gebruiken vanaf 4 maanden;
* stijlvolle oranje bijtring met koelelement;
* natuurlijke 'pijnstiller';
* de waterring zorgt voor verlichting van geïrriteerd tandvlees;
* geschikt om te koelen in koelkast;
* verzacht bij het doorkomen van tandjes;
* zorgt voor een prettige massage van het tandvlees door opliggende bobbels;
* de verschillende texturen versterken de nieuwe tandjes;
* 0% BPA;
* verkrijgbaar in verschillende kleuren;

CADEAUVERPAKKING
Pak de bijtring in, in een handige vlakke papieren zak van Margo Slingerland met leuke prentjes. Deze leuke cadeauverpakking kan je hier bekijken.


PRODUCT IMPRESSIE

Bijtring Koelelement Oranje 4+

  • €8,95
  • Excl. BTW: €7,40

Beschikbare opties: