Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
Bijtring Hout Blauw 4+

Deze houten bijtring van Suavinex past perfect bij een bewuste lifestyle van natuurlijke producten. Deze leuke houten bijtring heeft de vorm van een Beer is afkomstig uit de Meaningful life collectie van Suavinex. De bijtring is geschikt voor baby’s vanaf 4 maanden.

Bijtring Hout 4+ Blauw is een ergonomisch gevormde bijtring die perfect in kleine handjes past. .. Baby's willen namelijk altijd iets in hun mondje stoppen, dus geef je baby dan ook iets waar hij lekker op kan kauwen/ bijten en sabbelen Daarbij is de houten bijtring ook nog eens vederlicht en voorzien van een fijne gladde structuur. Deze prachtige bijtring is een hip babygadget en bovendien een meer natuurlijke manier om de pijn te verlichten bij doorkomende tandjes. Door op de bijtring te bijten maakt je kindje zijn tandvlees soepeler waardoor nieuwe tandjes gemakkelijker hun doorgang vinden.

De Suavinex bijtring is gemaakt van beukenhout , is BPA-vrij en splintert niet. Een stijlvolle bijtring van een natuurlijk product ligt nu ook voor jou binnen handbereik. Shop dit artikel nu online bij Jillxox!

Pluspunten van deze hippe Suavinex bijtring van hout zijn:
* te gebruiken vanaf 4 maanden;
* gemaakt van beukenhout;
* natuurlijke 'pijnstiller';
* verzacht bij het doorkomen van tandjes;
* zorgt voor een prettige massage van het tandvlees;
* 0% BPA;

Shoptip
Om ervoor te zorgen dat je niet steeds de bijtring van je kind moet oppakken en schoonmaken of dat je de bijtring voor de zoveelste keer kwijt bent, shop je er het beste een fopspeenketting of speenkoord bij. De bijtringen bevestig je met een plastic clip aan de kleding van jouw kindje. De andere kant van de fopspeenketting of het speenkoord bevestig je aan de bijtring.

Bijtring Hout Blauw 4+

  • €18,95
  • Excl. BTW: €18,95

Tags: puur, hout, natuurlijk