Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
-27% Baby Cadeau set Suavinex Welcome Boy

Baby cadeau set Suavinex Welcome Boy is een fantastisch cadeau waarmee je de aanstaande ouders een perfecte start geeft voor de zorg van hun baby. Baby cadeau set Suavinex Boy is een 2-delige set bestaande uit 2 babyflessen van 270ml. Dit is het perfecte kraamcadeau/ babyshower gift en ideaal om deze limited edition van Suavinex als zwangere zelf aan te schaffen voor jouw babyuitzet! Op=Op.

De 270ml plastic babyflessen zijn voorzien van een ronde silicone vormloze 3-standen flesspeen. Met deze flesspeen kan je de snelheid waarmee de vloeistof uit de fles druppelt aanpassen aan de behoefte van jouw baby. Bijkomend voordeel van een rond vormloos zuiggedeelte is dat het altijd goed in de mond zit doordat er geen onder of bovenkant is zoals het geval is bij dental zuiggedeelten. Weer iets waar je je geen zorgen over hoeft te maken als ouders. Het ronde vormloze silicone zuiggedeelte zorgt net als de flesspenen voor een snelle adaptatie door jouw baby. Uiteraard is deze fopspeen geschikt voor baby’s die op tijd worden geboren (0 maanden). 

Apart verkrijgbaar is de Suavinex melkpoedertoren die jou helpt bij de bereiding van jouw baby’s voeding. Vul elk compartiment met de hoeveelheid voeding die past bij jouw baby. Op het moment dat het tijd is voor zijn voeding heb je de juiste dosering al klaar. Dit is vooral handig wanneer je geen extra gedoe wilt wanneer jouw baby onrustig is en jij gestrest raakt. Je hoeft in zo een situatie dan niet meer na te denken over hoeveel zuigelingenvoeding je moet afmeten want je hebt het dan al klaar. Daarbij voorkomt de handige doseerdop van de Suavinex melkpoedertoren dat je zuigelingenvoeding knoeit/ verspilt. Door gebruik te maken van een melkpoedertoren maak je het je zelf een stuk makkelijker voor thuis maar ook voor onderweg. Zo kan je ervoor kiezen om slechts 1 dosering (=1 compartiment), 2 doseringen of zelfs om 5 voedingen gereed te maken.

Bijzondere kenmerken van Baby Cadeau set Boy zijn:

* flesinhoud: twee van 270ml;
* zuiggedeelte van de flessen: rond vormloos (fysiologisch);
* een rond zuiggedeelte zit altijd goed in de mond;
* materiaal zuiggedeelte flessen en fopspeen: silicone
* flessen zijn gemaakt van polypropyleen;
* alle items zijn vrij van BPA;

Baby Cadeau set Suavinex Welcome Boy

  • €29,95
  • €21,95
  • Excl. BTW: €21,95

Tags: kraam, cadeau, uitzet, baby, set