Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
Baby Wipstoel Bubble | vanaf 0 maanden

Baby Wipstoel Bubble van Mamas & Papas is het perfecte hulpje voor ouders. Leg je kindje in de wipstoel en je hebt even je handen vrij om iets anders te doen terwijl je kindje zich heerlijk vermaakt met de pluche speeltjes van de verwijderbare speelboog. Wil je kindje niet spelen? Kijk dan eens of hij lekker wil relaxen en laat hem tot rust komen middels de zachte vibraties (trilfunctie) van Wipstoel Bubble. Het vrolijke dessin van vogels, lieveheersbeestjes, leeuw, olifant, getallen en meer spreekt zeker tot de verbeelding en zal prachtig staan in menig woonkamer of kinderkamer. 

Een baby wipstoel is ideaal ter ondersteuning van de ouders, grootouders of verzorgers om even de handen vrij te hebben en de baby in een andere positie neer te kunnen leggen. Vooral baby’s die nieuwsgierig zijn en graag rechtop willen zitten maar hiertoe fysiek nog niet in staat zijn, vinden een wipstoel prachtig. Zo zitten ze net even iets rechter waardoor ze de wereld om zich heen vanuit een andere hoek kunnen bekijken. Het gewatteerde kussen helpt jouw baby daarbij en zorgt ervoor dat hij comfortabel ligt. 

Wipstoeltje Bubble heeft een verwijderbare speelboog met 2 interactieve speeltjes eraan. De pluche speeltjes helpen jouw baby bij zijn ontwikkeling. Zo leert hij door te grijpen naar de speeltjes zijn handen daar naartoe te bewegen waar zijn ogen naar kijken en traint hij zijn hand-oogcoördinatie. Het helpt je kindje ook bij het leren van verschillende structuren (tastzin). Zo zal je kindje merken dat de speeltjes zacht aan voelen en de plastic ring juist glad. Ook aan het gehoor van je kindje is gedacht middels een rinkelend belletje in één van de pluche speeltjes. Wordt het tijd om te slapen dan is het mogelijk om Wipstoeltje Bubble zachtjes te laten vibreren (trilfunctie) zodat jouw kindje heerlijk kan ontspannen. En met mooi meer neem je de wipstoel lekker mee naar buiten. Plaats de wipstoel op de vloer of in het gras zodat je kindje wat vitaminen opdoet terwijl hij in zijn wipstoeltje ligt.

Voeding & Veiligheid
Wipstoeltje Bubble is standaard voorzien van een driepuntsgordel waarmee je jouw baby veilig in de wipstoel bevestigd. Zo zit jouw kindje stevig in zijn stoeltje wanneer je hem bijvoorbeeld zijn flesvoeding of eerste hapje vaste voeding geeft. Want ook daarvoor is Wipstoeltje Bubble van Mamas & Papas ideaal. Tijdens de voeding kan het uiteraard voorkomen dat je kindje wat van zijn voeding uitspuugt en de bekleding van de wipstoel vies wordt. Geen probleem. Je kan de bekleding van de Bubble gewoon in de wasmachine reinigen op 40C.

Bijzondere elementen Wipstoeltje Bubble met trilfunctie
* geschikt voor baby’s vanaf 0 maanden;
* vrolijk dessin van vogeltjes, lieveheersbeestjes, getallen, olifantje, leeuw, bladeren en tekst;
* wipt wanneer baby beentjes beweegt;
* gewatteerd kussen voor een comfortabele ligging;
* afneembare speelboog met 2 interactieve pluche speeltjes;
* zachte vibrerende stand (trilfunctie);
* eenvoudige bediening (slechts 2 knoppen);
* bekleding is afneembaar en wasbaar op 40C;
* afmeting wipstoeltje: 49cm x 42cm x 65cm;
* werkt op 2 AA batterijen (niet meegeleverd);

Baby Wipstoel Bubble | vanaf 0 maanden

  • €79,90
  • Excl. BTW: €79,90

Tags: kraamcadeau, babyuitzet, kinderstoel