Baby verzorging set Suavinex Beauty

Oh! quelle tendresse!, Oh! quelle beauté! en Oh! quel parfum! zijn de namen van de drie speciale babycadeau sets die deel uitmaken van de babyverzorgingslijn “ Les Petites Surprises” van Suavinex. Babyverzorging set “Oh quelle beauté” betekent letterlijk “oh wat mooi” en staat daarmee voor schoonheid voor beauty.

Babyverzorging set Beauty is een 3-delige set en bestaat onder meer uit 100ml Baby Cologne welke door zijn lage alcohol percentage zeer geschikt is voor (aanstaande) mama’s die niet alleen zelf maar ook hun baby willen verwennen met een lekker geurtje voor op de huid of om je baby’s kleding mee op te frissen. Baby Cologne is overigens niet alleen heerlijk om je kleding mee op te frissen. Ook op een warme zomerdag geeft de Baby Cologne van Suavinex jou, als moeder, even wat verfrissing wanneer je een heerlijk geurend bouquet van citrusvruchten, witte bloemen en muskus op nek en polsen verstuift.

Babyverzorging set Beauty bevat tevens een mooi kapsetje in aqua bestaande uit een smalle kam en een borstel. De borstel is voorzien van zachte borstelharen. De zachte borstelharen zorgen ervoor dat je de haren van een baby met veel haar makkelijk kunt borstelen en dat je de hoofdhuid van een baby met weinig haar niet beschadigd. Borstel je baby’s haar dagelijks voor mooi glanzend haar. Bovendien voorkom, je doordat je als het ware dagelijks de hoofdhuid masseert met de borstel, Berg.

Babyverzorging set Beauty bestaat in totaal uit 3 items.


Pluspunten van Babyverzorging set Beauty zijn:
* 1 smal kammetje in aqua kleur ;
* 1 borsteltje met zachte borstelharen in aqua kleur;
* heerlijk subtiel geurende spuitflacon met 100ml Baby Cologne voor baby en mama;

CADEAUVERPAKKING
Shop direct zo'n kekke cadeauverpakking mee van Pimpelmees. Je kan de verpakking hier bekijken. 


Shop direct mee!
Verwen de (aanstaande) moeder met nog meer heerlijke baby en mama producten en kijk snel in de categorie Baby verzorging voor bijvoorbeeld een goede Baby billencrème die je baby’s billen beschermt en bij een eventuele uitslag de huid kalmeert en zelfs regenereert!

Baby verzorging set Suavinex Beauty

  • €27,95
  • Excl. BTW: €23,10

Beschikbare opties: