Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
Milestone Baby Cards

Baby Cards van Milestone zijn 30 prachtige kaarten waarmee je de mooiste mijlpalen van je kindje gedurende het eerste jaar op de foto kunt vastleggen. Kies een kaart bij de gebeurtenis, schrijf de datum erop en maak een foto. Zo simpel!

De Baby Cards van Milestone worden geleverd in een mooi doosje. In het doosje zitten in totaal 30 voorbedrukte Baby Cards die passen bij de meest voorkomende gebeurtenissen die een ouder van zijn kind wil vastleggen. Denk aan de eerste keer dat je kindje doorslaapt, omrolt of hij zijn eerste hapje vaste voeding krijgt. Maar ook de dag waarop je kindje zijn eerste tandje kreeg, voor het eerst “Papa”zei en bijvoorbeeld dat ene bijzondere moment waarop je kindje zijn allereerste stapje zet. Speciaal voor deze momenten heeft Milestone 12 zogenaamde momentkaarten voor je gemaakt. Tevens heeft Milestone speciale Baby Cards gemaakt met de leeftijd van je kindje erop; de leeftijdskaarten. De leeftijdskaarten variëren van 1,2,3 weken tot 6, 7, 8 maanden met als klapstuk jouw baby’s eerste verjaardag! Ook zit er een blanco kaart in de set die je helemaal zelf kan invullen.

De Baby Cards gebruik je eigenlijk heel eenvoudig door een Baby Card te pakken die bij het moment of de leeftijd van je kindje hoort. Vervolgens schrijf je er natuurlijk de datum op…wel zo handig voor later. Leg de Baby Cards vervolgens bij je kind of laat hem deze zelf vasthouden. En dan zo snel mogelijk fotograferen want stil zitten/ liggen lukt natuurlijk niet altijd even goed.

De Baby Cards van Milstone is het perfecte geboortecadeau dat je ook al tijdens de zwangerschap cadeau kunt doen! Wanneer je zwanger bent krijg je door de Baby Cards al een beetje een idee wat je allemaal gaat meemaken met je kindje. Ben je inmiddels Ouders dan nemen de Baby Cards je mee in de mijlpalen van je kindjes eerste jaar en kunnen jullie samen naar je Baby’s eerste verjaardag toegroeien.

Bijzondere kenmerken van de Baby Cards van Milestone zijn:
* set van 30 kaarten in mooi kartonnen doosje met deksel en handleidingkaart;
* 2 kaarten (1x roze en 1x blauw) om in te vullen van wie de kaarten zijn;
* 11 momentkaarten: “ik sliep vannacht voor het eerst door, Vandaag rolde ik voor het eerst om,Vandaag was mijn eerste echte lachje, Vandaag at ik mijn eerste vaste hapje, Vandaag ging ik voor het eerst zitten, Vandaag kreeg ik mijn eerste tandje, Vandaag zei ik voor het eerst Papa, Vandaag zei ik voor het eerst Mama, Vandaag kroop ik voor het eerst, Vandaag stond ik voor het eerst, Vandaag zette ik mijn eerste stapje”;
* 1 momentkaart Blanco “Vandaag”om zelf in te vullen;
* 16 leeftijdskaarten: Vandaag ben ik 1 week oud, Vandaag ben ik 2 weken oud, Vandaag ben ik 4 weken oud, Vandaag ben ik 6 weken oud, Vandaag ben ik 8 weken oud, Vandaag ben ik 10 weken oud, Vandaag ben ik 12 weken oud, Vandaag ben ik 4 maanden oud, Vandaag ben ik 5 maanden oud, Vandaag ben ik 6 maanden oud, Vandaag ben ik 7 maanden oud, Vandaag ben ik 8 maanden oud, Vandaag ben ik 9 maanden oud, Vandaag ben ik 10 maanden oud, Vandaag ben ik 11 maanden oud, Vandaag is mijn eerste verjaardag”;
* leuk als babyshower cadeautje voor zwangeren of als kraamcadeautje voor de newbie ouders;

Milestone Baby Cards

  • €16,95
  • Excl. BTW: €16,95