Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
Antilekbeker Suavinex v.a. 4mnd | Booo Groen

Een Antilekbeker die niet lekt koop je online bij Jillxox.nl. Een antilekbeker helpt jouw kindje met de geleidelijke overstap van babyfles naar drinkbeker. Al geschikt voor baby's vanaf 4 maanden! 

Antilekbeker Booo Groen is uitgerust met een antileksysteem waarmee druppelen en lekken wordt voorkomen. Ditzelfde systeem zorgt ervoor dat de vloeistof pas naar de tuit gaat op het moment dat jouw kindje uit zijn beker drinkt. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je kindje steeds knoeit. Ook het omstoten van zijn beker is geen probleem. De drinktuit is bovendien stevig en bestand tegen bijten of kauwen. Veel kindjes die last hebben van doorkomende tanden beginnen aan hun speen te bijten/ kauwen waardoor deze snel stuk gaat. Daar is een speen immers niet voor gemaakt. Met een BPA-vrije plastic tuit krijg je hooguit wat tandafdrukken, maar is de beker verder nog prima te gebruiken. 

Het verwijderbare handvat geeft jouw kindje net wat extra vrijheid en een gevoel van zelfstandigheid die nodig is voor de verdere ontwikkeling van jouw kindje. Wil je liever een ander type antilekbeker of toch een drinkbeker, kijk dan in onze categorie kinderbekers


Bijzondere elementen antilekbeker Booo Groen zijn:
* transparant groene antilekbeker met gele accenten;
* harde plastic tuit;
* geschikt voor baby’s vanaf 4 maanden;
* antileksysteem voorkomt druppelen en lekken;
* ergonomisch design;
* 0% Bisfenol A;
* vaatwasmachinebestendig
* verwijderbaar handvat;
* verkrijgbaar in vier vrolijke kleuren;
* mooi als kraamcadeau (ook indien het een tweede of derde baby betreft!);
* inhoud antilekbeker is ongeveer 200ml;

Antilekbeker Suavinex v.a. 4mnd | Booo Groen

  • €10,95
  • Excl. BTW: €10,95

Tags: antilek, lekvrij