Opbergmand Elodie Details Blauw

Opbergmand Blauw uit de Pretty Petrol collectie van Elodie Details is de perfecte oplossing voor het opbergen van baby speelgoed, knuffels, babydekens en meer. Deze stijlvolle petrol blauwe en praktische opbergmand is dan ook een must voor jouw interieur.

Met opbergmand Pretty Petrol heb je alles netjes en stylish opgeborgen. Voor extra luxe is deze opbergmand ook nog eens voorzien van een brede rand die je kunt omvouwen of uitvouwen naar gelang je opbergruimte nodig hebt! Deze stevige blauwe opbergmand van Elodie Details is praktisch voor het stijlvol opbergen van al het speelgoed van je kind(deren) voor in de woonkamer, kinderkamer of babykamer. Of gebruik de mand als luxe wasmand. Wat jij wil. Elodie Details heeft gezorgd voor een stijlvolle opbergmand zodat jij deze op één of meerdere manieren kan gebruiken. Enjoy!

Deze chique stevige blauwe opbergmand staat netjes en stylish in iedere baby of kinderkamer. Gebruik de opbergmand voor de vele knuffels en speelgoed van je kind. Het fijne aan deze mand is dat de opstaande randen ook goed overeind blijven wanneer de mand (bijna) leeg is en dus niet in elkaar zakt. Bovendien is de 45cm hoge blauwe opbergmand in hoogte verstelbaar doordat je de rand terug kunt vouwen waardoor je een hoogte van 30cm creëert.

Kortom een multifunctionele royale opbergmand voor stylishe baby – en kinderkamers en niet te vergeten alle andere kamers in je interieur!

Pluspunten van Opbergmand Blauw Pretty Petrol van Elodie Details zijn:

* hoge kwaliteit stevig katoen met strikapplicatie;
* te gebruiken als kraamcadeaumand, luiermand, speelgoedmand, wasmand, decoratiemand etc;
* 45cm doorsnee;
* variabele hoogte door terug te vouwen rand van 45cm naar 30cm hoogte;


CADEAU-IDEE
Deze opbergmand is ook zeer geschikt als kraamcadeau! Vul de mand met allerlei handige babyuitzet spullen zoals hydrofiele doeken, knuffels, speelgoed, tuitbeker, badthermometer, babydeken, kapsetje, knuffelspenen, baby billencrème en meer en verras de nieuwe ouders met een unieke kraammand die ze ook nog eens als opbergmand zullen gebruiken!

Opbergmand Elodie Details Blauw

  • €49,90
  • Excl. BTW: €41,24