Muziekdoosje Elodie Details Feather Blauw

Muziekdoosje Feather Blauw van Elodie Details is een stijlvol muziekdoosje. Dit muziekdoosje is een prachtig accessoire voor in de baby – of kinderkamer. Verkrijgbaar in klein formaat van ongeveer 28cm. Dit is gemeten van de onderkant van het langste veertje tot aan de bovenkant van het ophangkoordje. Het melodietje is een zachte blues.

Muziekdoosje Feather Blauw is gemaakt van 100% katoen en heeft een vulling van polyester. De combinatie van grijs, wit en blauw maken dit muziekdoosje een bijzonder accessoire voor in een moderne babykamer. Ook wanneer jouw kindje baby-af is dan is dit muziekdoosje nog steeds leuk als kinderkamer accessoire voor peuter en kleuter en  zelfs in jouw eigen woonkamer zal dit design muziekdoosje niet misstaan.

Muziekdoosjes zijn ideaal om al tijdens de zwangerschap aan te schaffen (leuk dus als cadeau voor zwangeren) omdat de baby al vanuit de buik kan wennen aan het muziekje dat hem straks na de geboorte vele avonden in slaap zal sussen. Baby’s kunnen al vanaf ongeveer 22 weken zwangerschap geluid van buitenaf waarnemen. Wat is er dan mooier voor een baby om naast de stem en hartslag  van zijn moeder na de geboorte tevens een melodie te herkennen.

Bijzondere kenmerken van Muziekdoosje Feather Blauw van Elodie Details zijn:

* gemaakt van 100% katoen;
* vulling is van polyester;

Muziekdoosje Elodie Details Feather Blauw

  • €32,90
  • Excl. BTW: €27,19

Tags: muziek, dromenvanger, blauw, grijs