Nachtlampje Zazu Uil Lou Blauw

Met nachtlampje Lou train je jouw kindje om in te donker te gaan slapen. Veel kinderen willen licht aan wanneer ze gaan slapen en ouders willen het licht juist uit. Nachtuiltje Lou is een perfecte tussenoplossing. 

Lou is eigenlijk twee lampen in 1 doordat zowel Lou (de Blauwe uil) als de “tak” waar hij op zit, is verlicht. Beide zijn afzonderlijk van elkaar te bedienen waardoor je ze dus afzonderlijk van elkaar aan/ uit kunt zetten en zelfs kan dimmen. Zet de “tak”en de Blauwe nachtuil Lou lekker fel tijdens het omkleden en dim ze wanneer je kindje hebt ondergestopt. Doordat er een dimmer op zit kan je steeds het lampje van je kindje minder fel laten branden en train je jouw kindje om uiteindelijk helemaal zonder lamp te slapen.

Daarbij heeft nachtlampje Lou een timerfunctie waardoor hij zichzelf uitschakelt. De “tak/ ring”gaat na 30 minuten uit en het blauwe uiltje gaat na 60 minuten automatisch uit. Ook heeft Lou een geluidsensor waardoor hij vanzelf aangaat wanneer je kindje bijvoorbeeld huilend wakker wordt. Gedurende 5 minuten gaat het blauwe uiltje branden zodat jouw kind de tijd heeft om te zien dat er geen enge monsters in zijn kamer zijn. Lou gaat vervolgens weer zelf uit. 

fasen zazu nachtlampje lou blauw

Bijzondere elementen van nachtlampje Lou zijn:
* dimbare nachtlampen (ring/ tak + uil);
* blauw uil gaat na 60 minuten uit;
* witte ring/ tak gaat na 30 minuten uit;
* beide lampen zijn afzonderlijk van elkaar te bedienen;
* timerfunctie waardoor de verlichting zelf uit gaat;
* geluidsensor die aangaat zodra je kindje huilt/ geluid maakt;
* geluidsensor gaat automatisch weer uit;
* werkt op adapter en op batterijen;
* batterijen worden niet meegeleverd;

Nachtlampje Zazu Uil Lou Blauw

  • Merk: Zazu
  • Model: Uil Lou
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €39,95
  • Excl. BTW: €33,02