Opbergmand Elodie Details Wit

Voor alles wat je baby nodig heeft, heb je ruimte nodig. Opbergers in de vorm van manden, ladekastjes etc zijn dan ook een must voor iedere babykamer! Zo heb je alles netjes en stylish opgeborgen in deze grote witte opbergmand van Elodie Details!

Pluspunten van deze Opbergmand zijn:

* hoge kwaliteit stevig katoen;
* te gebruiken als kraamcadeaumand, luiermand, speelgoedmand etc.;
* 45cm doorsnee;
* variabele hoogte door terug te vouwen rand van 45cm naar 30cm hoogte;


PRODUCT TOELICHTING
Deze mooie stevige witte opbergmand staat netjes en stylish in iedere baby of kinderkamer. Gebruik de opbergmand als luiermand voor je baby, of berg er de vele knuffels en speelgoed van je kind in op.

Het fijne aan deze mand is dat de opstaande randen ook goed overeind blijven wanneer de mand (bijna) leeg is en dus niet in elkaar zakt. Bovendien is de 45cm hoge Elodie Details opbergmand in hoogte verstelbaar doordat je de rand terug kunt vouwen waardoor je een hoogte van 30cm creëert.

Kortom een royale opbergmand voor stylishe baby – en kinderkamers!


CADEAU-IDEE
Deze opbergmand is ook zeer geschikt als kraamcadeau! Vul de mand met allerlei handige babyuitzet spullen zoals badthermometer, babydeken, kapsetje, knuffelspenen, baby billencrème en verras de aanstaande moeder met een unieke kraammand die ze ook nog eens als opbergmand zal gebruiken!

Opbergmand Elodie Details Wit

  • €49,90
  • Excl. BTW: €41,24