Opbergmand Wit Circus

Opbergers in de vorm van praktische opbergmanden zijn een must voor iedere babykamer! Zo heb je alles netjes en stylish opgeborgen in deze grijs-witte opbergmand met gouden cirkels van Elodie Details. Deze stevige opbergmand van Elodie Details is tevens praktisch voor het stijlvol opbergen van al het speelgoed van je kind(deren) voor in de woonkamer. Of gebruik de mand als luxe wasmand. Elodie Details heeft gezorgd voor een stijlvolle opbergmand zodat jij deze op één of meerdere manieren kan gebruiken. Enjoy!

Deze chique stevige grijs-witte opbergmand staat netjes en stylish in iedere baby of kinderkamer en past perfect bij de items uit de Moon Balloon, Feather Lover of bijvoorbeeld de Gilded Grey collectie van Elodie Details. Gebruik de opbergmand voor de vele knuffels en speelgoed van je kind. Het fijne aan deze mand is dat de opstaande randen ook goed overeind blijven wanneer de mand (bijna) leeg is en dus niet in elkaar zakt. Bovendien is de 45cm hoge grijs-witte opbergmand in hoogte verstelbaar doordat je de rand terug kunt vouwen waardoor je een hoogte van 30cm creëert.

Kortom een multifunctionele royale opbergmand voor stylishe baby – en kinderkamers en niet te vergeten woonkamers of andere ruimte!

Pluspunten van Opbergmand Grijs-wit Circus zijn:
* hoge kwaliteit stevig katoen;
* te gebruiken als kraamcadeaumand, luiermand, speelgoedmand, wasmand etc;
* 45cm doorsnee;
* variabele hoogte door terug te vouwen rand van 45cm naar 30cm hoogte;

Opbergmand Wit Circus

  • €49,90
  • Excl. BTW: €41,24

Tags: opbergen, mand, speelgoed