Opbergmand Elodie Details Colors

Opbergmand Colors van Elodie Details brengt orde en stijl aan jouw kindjes kamer. Opbergmand Colors is perfect voor het stijlvol opbergen van speelgoed, knuffels, speelkleden, voedingskussens en nog veel meer! Ook wanneer de mand leeg is blijft deze mooi recht overeind staan in plaats van dat deze inzakt!

Opbergmand Colors van Elodie Details is met een diameter van 45cm en een hoogte van 35cm een zeer royale mand waar je flink wat spullen in kwijt kan. De mand is ideaal voor de babykamer of kinderkamer om speelgoed en knuffels in op te bergen. Maar hij is ook perfect voor het opbergen van je voedingskussen of bijvoorbeeld je voorraad luiers of babydekens. 

Door de praktische vormgeving staat deze mand ook zeer stijlvol in jouw eigen woonkamer. Vul de mand met kussens en dekens zodat je altijd een extra kussen of deken kan pakken wanneer je even bijkomt op de bank of sofa. Wil je de mand liever als luxe wasmand gebruiken dan kan dat natuurlijk ook. De Elodie Details opbergmand is er echt groot genoeg voor. 

Gebruik de zoekfunctie van de Jill xox website en zoek eens op de kleur grijs om meer artikelen te vinden waarmee je jouw baby of kinderkamer kan aanvullen.  

Opbergmand Elodie Details Colors

  • €49,90
  • Excl. BTW: €41,24

Tags: opbergen, mand, speelgoed