Babydeken Blauw Elodie Details Oogappel Fleece | 70x100cm

Deze mooie Babydeken in blauw houdt jouw baby  niet alleen lekker warm maar ook droog. De absorberende eigenschappen voorkomen namelijk dat je baby in zijn eigen zweet komt te liggen en het koud krijgt.

Pluspunten van Babydeken Pearl Oogappel zijn:

* hoge kwaliteit (dubbellaags);
* luxe uitstraling;
* 70 x 100 cm;
* knuffelzacht;
* goed absorberend materiaal;
* lekker om mee te knuffelen;
* ideaal voor koude winteravonden;
* kan in de wasmachine;
* kan in de droger;


PRODUCT TOELICHTING
Een luxe deken die zacht is voor jouw baby’s huidje, goed absorbeert en er ook nog eens stijlvol uit ziet, dat is Babydeken Pearl Blauw Oogappel. Zoals de naam al aangeeft is deze deken de parel onder de babydekens; een deken die zacht en warm is voor je baby, een knuffeldeken voor je peuter en buitengewoon veelzijdig is. Gebruik de deken voor in je kinderwagen, tijdens de picknick of op een ander moment waarop je iets warms, knuffeligs of praktisch nodig hebt.

Babydeken Pearl Oogappel is een dubbellaagse extra warme deken. Hierdoor heb je één zijde met opliggende bolletjes en de andere zijde is effen roze. De Pearl Roze is uit hoogwaardig materiaal vervaardigd en voldoet aan de eisen die je als ouder hebt. Hij moet je kindje warm houden en transpiratievocht absorberen zodat je baby niet klammig wakker wordt maar heerlijk slaapt. Door de mooie kwaliteit kan je de deken keer op keer wassen zonder dat hij zijn zachtheid, kleur en of vorm verliest.

Babydeken Blauw Elodie Details Oogappel Fleece | 70x100cm

  • €39,90
  • Excl. BTW: €32,98