Babynestje Done by Deer Grijs | Cozy Nest

Babynestje “Cozy Nest”uit de Happy Dots collectie van Done by Deer helpt dat veilige gevoel van jouw baarmoeder gewoon bij jouw thuis te creëren in de vorm van een soort nestje. Een baby die zich veilig voelt in een behaaglijke omgeving slaapt beter en jij dan dus ook!

De meeste baby’s hebben ruim 9 maanden in een zeer kleine, doch behaaglijke, ruimte gewoond en verruilen deze omgeving na de geboorte voor de grote wijde wereld. De ruimte die je baby heeft in zijn ledikant kan nogal intimiderend zijn. Met het Babynestje van Done by Deer maak je die grote wereld weer even wat kleiner voor je kindje. De grootte van het nestje pas je eenvoudig aan door de koordjes. Voor jouw baby’s veiligheid zijn de koordjes voorzien van zogenaamde “stoppers”. Leg je baby met Babynestje in zijn box of ledikant en je baby kan heerlijk wegdromen.

Doordat het Babynestje relatief licht van gewicht is, kan je deze ook meenemen wanneer je onderweg bent. Leg het babynestje bijvoorbeeld op een zonnige dag lekker bij je op je picknick kleedje of

Babynestje “Cozy Nest” heeft net als alle andere artikelen uit de Happy Dots collectie, stijlvolle “dots” oftewel extra grote stippen. De ene zijde van het babynestje is grijs en de andere zijde is wit met zwarte dots. Aan jou de keuze welk cool design je gebruikt.

Bijzonder kenmerken Babynestje “Cozy Nest”van Done by Deer zijn:
* geschikt vanaf de geboorte;
* materiaal 100% katoen (Oeko-tex gecertificeerd);
*afmeting babynest 80x50cm;
* afmeting matrasje 73x33cm;
* mag in wasmachine;

Babynestje Done by Deer Grijs | Cozy Nest

  • €79,95
  • Excl. BTW: €66,07

Tags: baby, nestje, kamer, slapen