Hangknuffel Rooster Babyplay

Het BABYPLAY Rooster van Mamas & Papas is een Haantje vol kleur en amuserende elementen om te ontdekken. Trek bijvoorbeeld aan de knisperend vleugels van het Babyplay Haantje. Of laat jouw kind lekker knabbelen en bijten op de bijtringen van het Babyplay Haantje zodat hij zijn tandvlees masseert en het doorkomen van de tandjes minder pijnlijk is. Vooral jonge en pasgeboren baby’s zullen de felle en contrasterende kleuren van het Babyplay Haantje adembenemend vinden.

Kleine kinderen ontwikkelen zich in een razend tempo. Wat ze de ene dag niet kunnen, kunnen ze de andere dag wel. En wat ze de ene dag niet interesseert, blijkt de andere dag een bron van motivatie te zijn. Babyplay speelgoed is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook educatief door het hoge interactiegehalte van het speelgoed. Babyplay babyspeelgoed is altijd een leuk en verantwoord cadeau!

Vastmaken met C-ring
Babyplay Haantje kan je aan bijna alles vastmaken door de handige C-ring. Door beide zijden uit elkaar te trekken, ontstaat er ruimte om het Haantje aan iets te bevestigen. De meeste hangknuffels van Babyplay hebben een C-ring.

Babyplay Rooster vanaf 0 maanden
Dit grappige Babyplay Haantje is te gebruiken voor baby’s vanaf 0 maanden als leuk hangertje om naar te kijken vanuit ledikant,box of aan de kinderwagen, het autozitje of aan jouw tas of riem wanneer er echt geen plek meer is. Bovendien leert zijn Babyplay Rooster hem kleuren en simpele patronen te onderscheiden. Ook de knisperende vleugels van dit haantje zullen jouw baby aangenaam verrassen.

Babyplay Rooster vanaf 3 maanden
Vanaf ongeveer 3 maanden begint jouw baby zijn tastzin te ontwikkelen en vindt hij het reuze interessant om de verschillende structuren te ontdekken. Daarbij wil je baby nu zoveel mogelijk ontdekken en ontwikkelt hij zijn oog-handcoordinatie door zoveel mogelijk te grijpen naar zijn Babyplay Haantje. Met de babyspiegel op de buik van het Haantje leert je baby zich bewust te worden van zichzelf.

Babyplay Rooster vanaf 6 maanden
Met 6 maanden beginnen bij de meeste baby’s de eerste tanden door te komen. Bijtringen en speeltjes met bijtelementen zoals dit stoere Haantje zijn dan een leuke aanvulling op jouw baby’s speelgoed.


Pluspunten van het Babyplay Rooster zijn:

* geschikt vanaf 0 maanden totdat je kind zijn Haantje beu is;
* eenvoudig te reinigen met een vochtig doekje met eventueel wat zacht wasmiddel;
* draagt bij aan een goede ontwikkeling van motorische vaardigheden;
* babyspiegel waarin je baby zichzelf kan bewonderen;
* vleugels knisperen;
* lengte: ongeveer 26cm van bovenkant C- ring tot onderkant touwtjes bij de benen van het Haantje;

Hangknuffel Rooster Babyplay

  • €7,95
  • Excl. BTW: €7,95