NIET OP VOORRAAD Fopspeen 0-6 Suavinex Vleugel Roze

De fopspeen met silicone vleugels is de eerste fopspeen van Suavinex die door tandartsen is ontwikkeld. De focus ligt bij deze speen door zijn orthodontische achtergrond met name op een correcte ontwikkeling van kaken en tandjes.

Deze hippe fopspeen van Suavinex is op basis van de allerlaatste orthodontische ontwikkelingen samengesteld door tandartsen. Hierdoor is er nog meer aandacht besteedt aan de vorm van de fopspeen. Zo is deze fopspeen voorzien van zogenaamde silicone vleugels, ribbeltjes onder het speengedeelte, is de fopspeen extra plat en heeft de speen een hoek van 15 graden.

Fopspeen met vleugels
Dankzij de silicone vleugels op de fopspeen is er minder druk op kaken en tandjes doordat de druk, die tijdens het zuigen ontstaat, gelijkmatiger is verdeeld.

Fopspeen met ribbeltjes en hoek van 15 graden
De fopspeen met vleugels heeft tevens als extra een hoek van 15 graden. Hierdoor heeft de tong in ruststand, dus wanneer je kindje niet zuigt, een meer natuurlijke positie. Ook de ribbeltjes onder de fopspeen, die doen denken aan de ribbeltjes op het gehemelte, ‘duwen’ de tong als het ware in een natuurlijkere positie.

Ultra platte fopspeen
Ook is de fopspeen met vleugels de eerste fopspeen uit de zogenoemde ‘Dental’ serie de platste fopspeen die Suavinex tot nu toe heeft ontwikkeld. De extra platte fopspeen vergroot het zuiggenot van je baby doordat de fopspeen met zijn platte ronde vorm meer lijkt op de moedertepel tijdens borstvoeding. Hierdoor voelt deze fopspeen heel natuurlijk voor je kindje.  

Hip, zijdeglans en ringloos
De fopspeen met vleugels heeft een leuk hip design fopspeenschild gekregen dat tussen het ronde en vlindermodel in zit. Het fopspeenschild heeft een subtiele zijdeglans en is ringloos. Doordat de ring ontbreekt kan je kindje zijn fopspeen makkelijker zelf in en uit zijn mondje nemen.  Evenals alle andere fopspenen van Suavinex is ook dit schild lekker klein zodat het niet het mooie gezichtje van jouw kind bedekt.

Om ervoor te zorgen dat je kindje zijn speentje niet kwijt raakt zijn (bijpassende) fopspeenkettingen verkrijgbaar. 


Pluspunten van de Dental fopspenen met vleugels in uni kleur zijn:

* 0-6 maanden fopspeen;
* fopspeenschild met zijdeglans voor een extra chique look;
* semi rond schild/ rond model;
* ultra platte fopspeen voor een natuurlijkere zuigbeleving (te vergelijken met een tepel tijdens borstvoeding);
* siliconen fopspeen met vleugels;
* 15 graden hoek en ribbeltjes voor een betere positie van de tong in ruststand;
* fopspeen met dental vorm voor een goede ontwikkeling van de kaken en daarmee de toekomstige tandjes;


CADEAU - IDEE
Deze neutrale fopspenen met vleugels en voorzien van een subtiele gloss staan leuk bij elk outfitje. Maak je baby’s outfit compleet met een mooie  fopspeenketting .  Een speenketting zorgt ervoor dat je kindje zijn fopspeen overdag niet kwijt raakt en er ook nog eens super hip uitziet! Een fopspeen bewaardoosje in aqua, roze, rood of wit zorgt ervoor dat de fopspeen ook tijdens vervoer naar bijvoorbeeld de kinderopvang niet vies wordt. Deze hippe orthodontische fopspenen zijn ook super leuk als kraamcadeau of babyshower gift. Speciaal voor deze gelegenheden hebben we in de categorie Kraamcadeaus de fopspeen als set met fopspeenketting in dezelfde kleur beschikbaar. 

Fopspeen 0-6 Suavinex Vleugel Roze

  • €5,95
  • Excl. BTW: €4,92