Wagenspanner Mamas & Papas Zwart-wit

Deze hippe wagenspanner zwart-wit van Mamas & Papas is ideaal om jouw baby een tijdje zoet te houden en bevestig je eenvoudig aan jouw autostoeltje of kinderwagen. Geen lussen of klittenband, maar gewoon de spiraal daar omheen wikkelen waar je hem hebben wilt. Deze zwart-witte wagenspanner is dus een handig speeltje voor zowel thuis als onderweg!

 

Spel en ontwikkeling gaan bij baby’s eigenlijk hand in hand doordat ze letterlijk spelenderwijs leren. Deze kekke zwart-witte activiteitenspiraal zit dan ook vol met speeltjes die jouw baby stimuleren en hem bemoedigen om de interactie aan te gaan. Allemaal elementen die van essentieel belang zijn voor de ontwikkeling van jouw baby.

 

Zo zorgen de hangende speeltjes voor een goede oog-handcoordinatie doordat ze jouw kindje stimuleren om te grijpen. Daarbij bevorderen de verschillende vormen, structuren en materialen jouw baby’s tastzin. De bijtring stimuleert niet alleen de tastzin maar masseert ook het tandvlees. Vooral wanneer de tandjes doorkomen zal jouw kindje veel plezier en profijt hebben van de bijtring. Het contrasterende zwart-wit en met name het felle rood is een lust voor het oog doordat dit een van de weinige (primaire) kleuren is die jouw pasgeboren baby kan waarnemen. Baby’s kunnen in het begin vooral kleuren als rood, blauw, groen, geel en zwart-wit goed onderscheiden. Naarmate ze ouder worden, kunnen ze kleuren beter zien en dus ook herkennen.

 

Al met al is deze zwart-witte wagenspanner een hip en handig speeltje waar jouw baby veel plezier van zal hebben en jij dus ook. Kind blij, ouders blij!


Deze hippe wagenspanner in zwart-wit-rood zorgt voor urenlang speelplezier voor thuis en onderweg. Een musthave dus voor jouw babyuitzetlijst!

Pluspunten van Mamas & Papas wagenspanner zwart-wit zijn:

* geschikt vanaf de geboorte;
* eenvoudig bevestigen aan autostoeltje of kinderwagen;
* grijpspeeltjes en bijtring bevorderen de oog-handcoördinatie en tastzin;
* de contrasterende speeltjes trekken jouw baby’s aandacht en stimuleren hem om tot actie over te gaan;
* afmeting: ongeveer 40cm;


BESTEL OOK
Deze wagenspanner vormt samen met de zelfverwarmende Iiamo Go flessen een unieke cadeauset.


ZOEK JE IETS ANDERS
Wil je een speeltje kopen waar jouw baby nog zeker tot 18 maanden meer vooruit kan? Dan koop je het beste een speelkleed met gym. De speeltjes die bij een speelkleed worden geleverd zijn veelal ook te bevestigen aan de kap van jouw autostoeltje waardoor het een speeltje voor onderweg is geworden. De losse speeltjes zijn dan ook vaak als bijtring of knuffeltje te gebruiken.

 

Wagenspanner Mamas & Papas Zwart-wit

  • €24,95
  • Excl. BTW: €20,62