Slabben Done by Deer Grijs | 2 stuks

Stoer slabbetjes Duo van Done by Deer in twee mooie grijstinten. Dit leuke grijze duo is extra lang en heeft een anti-knoei opvangbakje. Vieze kleertjes krijgen is nu dus nog iets moeilijker geworden. Vanwege de lengte is dit duo vooral ideaal voor kindjes die zelfstandig aan tafel zitten zodat de slab zelfs een gedeelte van je kindjes schoot bedekt. Ook voor baby's die na het eten gemakkelijk weer wat eten teruggeven biedt een extra lange slab uitkomst

Of je nu een pasgeboren baby hebt die afhankelijk is van flesvoeding of borstvoeding of een dreumes die al lekker zelfstandig probeert te eten, slabbetjes heb je altijd wel nodig. Slabbetjes zijn dan ook essentieel op de baby uitzet lijst en zullen altijd handig zijn om als kraamcadeau/ geboortecadeau te ontvangen.

Dit stijlvolle extra lange duo van Done by Deer uit 1 slab in een mooi lichtgrijs en 1 slab in donkerdere antraciet grijze tint. De slabbetjes zijn gemaakt van een waterafstotend materiaal maar toch zacht genoeg om voor voldoende draagcomfort te zorgen. Het handige “bakje “ aan de onderzijde vangt  grotendeels het eten en drinken op dat niet in de mond verdwijnt.

Bijzondere elementen Duo slabbetje Done by Deer Grijs:
* waterafstotend materiaal;
* soepele slab voor meer draagcomfort;
* met anti-knoei opvangbak ;
* sluit in de nek door middel van strikken;
* slab is extra lang;
* afmeting slab: 29cm (breedte) x 35cm (lengte);

Slabben Done by Deer Grijs | 2 stuks

  • €12,95
  • Excl. BTW: €10,70

Tags: slab, knoei, eten, maaltijd, voeding, grijs