Snack en snoep doosje Boon | Lime groen

Snacks of gezonde tussendoortjes zijn belangrijk voor de groei van jouw kind. Kinderen eten vaker op een dag een klein hapje en juist op de momenten dat ze iets extra's willen hebben in de vorm van een snack of een snoepje dan is dit Snack en snoep doosje van Boon een handige uitkomst. Vooral voor dreumesen en peuters is het ronde kleine balletje ideaal omdat ze vaak nog niet behendig genoeg zijn om met hun vingertjes kleine rozijntjes uit een doosje te peuteren. Het snack en snoep doosje van Boon is lekker klein maar heeft een grotere opening waardoor het graaien naar snoepjes een stuk makkelijker is. 

Het snack en snoep doosje, de Snack Ball, is voorzien van een schuifklep waardoor er aan de bovenzijde een opening ontstaat waar jouw dreumes of peuter makkelijk zijn rozijntjes, gepofte rijst of bijvoorbeeld kleine stukjes fruit uit kan pakken. Voor jou als ouder heeft Boon bedacht dat het snack en snoep doosje uit twee delen moet bestaan zodat je het makkelijk kunt vullen en reinigen. De twee delen schroef je dan ook eenvoudig uit en weer in elkaar. 

Voedingstip
De ronde bal-vormige snack en snoep doos is niet alleen mooi om naar te kijken of handig in het gebruik. Hij is tevens leuk om mee te spelen! Geef jouw kleine maar eens het snack en snoep doosje van Boon en je zult zien dat hij er mee zal gaan rollen. Mocht jouw kind niet graag fruit of groente eten, probeer het eens met de snack en snoep doos van Boon. Kleuters vinden de snack en snoep doos ook nog interessant voor chips of juist wat gezonders als stukjes komkommer, mini wortels etc!

Snack en snoep doosje Boon | Lime groen

  • €8,95
  • Excl. BTW: €7,40