Lunchbox Boon Olifantje Trunk

Deze lunchbox in hip olifantenmodel, de ‘Trunk’, van Boon in Aqua blauw is niet alleen handig voor naar school maar ook gewoon zo voor onderweg. Reken maar dat de boterhammetjes nu wel worden opgegeten!

Tja, er komt een dag dat jouw peuter naar de kinderopvang, creche of misschien zelfs naar de  kleuterschool gaat en dan wil je natuurlijk dat jouw kind een stevig lunchbox heeft waar jij een volledig gezonde lunch in kwijt kan. De ‘Trunk’ lunchbox bestaat uit vier compartimenten van verschillende afmetingen waardoor al je eten handig gescheiden blijft. Zo krijgt je kind geen kleffe boterham van de worteltjes of stukjes komkommer die je in zijn lunchbox hebt gestopt. Naast alle gezonde snacks kan je jouw kind natuurlijk ook een koekje of misschien zelfs twee in zijn lunchtrommeltje doen. De deksel sluit met een klik en zorgt voor extra versheid voor de producten die jij met veel zorg en liefde voor jouw kleintje hebt bereid. En het leukste voor je kind is, dat hij zijn lunchbox makkelijk zelf kan dragen door de olifant bij zijn staart te pakken!

Deze stoere luchbox van Boon is niet alleen geschikt voor naar school, maar ook voor onderweg. De ‘Trunk is ideaal tijdens lange autoritten naar je vakantiebestemming. Zo kan je alles al van tevoren in beetklare stukjes snijden. Geen gedoe dus onderweg!


Pluspunten van deze Lunchbox ‘Trunk’ in Olifantmodel zijn:

- 4 compartimenten met verschillende afmetingen;
- bodem lichtgrijs, deksel transparant met Aqua blauwe accenten;
- handige ‘staart’ handvat om te dragen;
- luchtdicht deksel voor extra versheid ;
- makkelijk met de hand te reinigen;
- of lekker makkelijk op het bovenste rek van je vaatwasser plaatsen;
- BPA-vrij;
- vrij van ftalaten en pvc;
- afmeting: 5,1cm x 25cm x 19,1cm

Lunchbox Boon Olifantje Trunk

  • €12,95
  • Excl. BTW: €10,70