Kinder drinkflessen

Kinder drinkflessen

Jouw ideale kinder drinkflessen met rietje, sportdop of zelfs met silicone drinktuit shop je bij Jill xox. Kinder drinkflessen zijn niet alleen handig om de overstap van babyfles naar drinkbeker soepeler te laten verlopen, maar zijn ook als schoolbeker het perfecte drinkmaatje voor jouw kind. Zo zijn de OXO Tot drinkflessen met draaideksels en rietjes ideale schoolbekers. Ook de Sugar Booger Flip Top kinder flessen (bijpassende lunchboxen zijn apart verkrijgbaar!) zijn fantastische schoolbekers. Kinder drinkflessen zijn eigenlijk heel handig voor iedere situatie. Een drinkfles is namelijk ook praktisch voor onderweg of gewoon om te voorkomen dat het thuis een kliederboel wordt omdat je kind zijn beker omstoot. Bekijk alle kinderflessen van Baby & Kids design winkel Jillxox en shop de drinkfles of schoolbeker die het beste bij jou en je kind past. 

Weergegeven:
Sorteren op:

Drinkfles Boon Swig Blauw | Klein

De mooie frisse kleine blauwe drinkfles Swig van Boon is oogstrelend en stijlvol. Ergonomie, design en gemak gecombineerd in een drinkfles. Deze drinkfles is voor verschillende leeftijden geschikt, doordat hij een sportieve silicone tuit heeft. Do..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Drinkfles Boon Swig Lime groen | Klein

De kleurrijke kleine drinkfles Swig van Boon is een toppertje in zijn klas. Hij is niet alleen oogstrelend, ook qua gemak voldoet deze drinkfles aan alle wensen. Deze kleine praktische drinkfles heeft een sportieve silicone tuie en is zo gevormd d..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Drinkfles Boon Swig Paars | Groot

De kleurrijke drinkfles Swig van Boon is misschien wel de mooiste drinkfles van de klas. Qua design, ergonomie en toepasbaarheid scoort hij in ieder geval erg goed. Zo heeft deze drinkfles een drinkspeen en is hij zo gevormd dat hij zelfs door de ..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Drinkfles Suavinex Blauw v.a. 18mnd Levertijd 30 dagen

Drinkfles Suavinex Blauw v.a. 18mnd

Peuters willen zelfstandig zijn en dan is een drinkfles zoals deze hippe blauwe fles met sporttuit van Suavinex een goed begin. Peuters staan erom bekend dat ze soms wat onhandig kunnen zijn waardoor drinkbekers worden omgestoten en je als ouders..

€12,95 Excl. BTW: €10,70

Drinkfles Suavinex Roze v.a. 18mnd

Peuters willen zelfstandig zijn en dan is een drinkfles zoals deze hippe roze fles met sporttuit van Suavinex een goed begin. Peuters staan erom bekend dat ze soms wat onhandig kunnen zijn waardoor drinkbekers worden omgestoten en je als ouders (v..

€12,95 Excl. BTW: €10,70

Drinkfles OXO Tot 200ml Groen

Drinkfles OXO Tot Groen is een kleine rietjesbeker met een inhoud van maximaal 200ml voor baby’s vanaf 9 maanden. Het schroefdeksel voorkomt lekken en zorgt ervoor dat het rietje van jouw kindje schoon is en blijft wanneer hij zijn drinkfles niet ..

€11,95 Excl. BTW: €9,88

Drinkfles OXO Tot 200ml Roze

Drinkfles OXO Tot Roze is een kleine rietjesbeker met een inhoud van maximaal 200ml voor baby’s vanaf 9 maanden. Het schroefdeksel voorkomt lekken en zorgt ervoor dat het rietje van jouw kindje schoon is en blijft wanneer hij zijn drinkfles niet g..

€11,95 Excl. BTW: €9,88

Drinkfles OXO Tot Twist Top Groen

Drinkfles Twist Top groen van OXO Tot is ideaal als schoolfles, handige fles voor thuis of onderweg. Met een handige draai ‘Twist’ van de deksel sluit je de drinkfles af en voorkom je dat hij lekt of dat er beestjes in het drinken van je kind kome..

€14,95 Excl. BTW: €12,36