Antilekbeker OXO Tot Blauw 6+

Degelijke antilekbeker voor kindjes vanaf 6 maanden met afneembaar handvat van OXO Tot in mooi hemels blauw. Doordat deze antilekbeker voorzien is van een stevige plastic tuit is hij ideaal voor kindjes die veel in hun tuit bijten. Door het bijten/ knagen aan de tuit moet je steeds weer nieuwe tuiten aanschaffen omdat je kindje zijn drinktuit voor de zoveelste keer heeft stukgebeten. Schaf dan dus vooral een antilekbeker aan met een harde tuit zoals deze.

Vanaf 4 maanden kan je al de overstap maken van babyfles naar antilekbeker of tuitbeker. Zo leert je kind andere zuigtechnieken aan die hem tevens helpen bij zijn spraakontwikkeling. Zodra je kind gewend is aan de tuitbeker en hij deze goed stevig kan vasthouden. De uitsparing aan de bovenzijde van de antilekbeker voorkomt dat je kindje zijn neusje plat drukt tijdens het drinken.

Vanuit een tuitbeker/antilekbeker is vervolgens de overstap naar een drinkbeker snel gemaakt. Doordat de antilekbeker transparant is kan je direct zien hoeveel vloeistof je kindje daadwerkelijk op heeft. De maataanduiding staat er duidelijk op in ml.

Zoals de naam van deze antilekbeker al doet vermoeden, lekt deze beker dus niet! Dankzij een ventiel aan de binnenzijde van de tuit wordt lekken voorkomen.


Pluspunten van antilekbeker OXO Tot blauw met afneembaar handvat zijn:

* lekt niet dankzij ventiel aan binnenzijde;
* fraaie vormgeving in mooi blauw;
* stevige plastic tuit (ideaal bij kinderen die veel bijten op hun tuit);
* antilekbeker met verwijderbaar handvat;
* luchtklepsysteem voorkomt drukopbouw waardoor je kind nog makkelijker kan drinken;
* holte in het deksel zodat het neusje van je kind niet in de weg zit;
* inhoud is ruim 200ml;
* bpa-vrij, vrij van ftalaten en pvc;


Shop direct mee!

Bij zelf leren drinken hoort ook zelf leren eten. Zelf leren eten wordt een stuk met een eigen kinderservies. Koop een compleet kinderservies of shop enkel een kinderbord, kinderkom, kinderbestek voor jouw kind.

Antilekbeker OXO Tot Blauw 6+

  • €12,95
  • Excl. BTW: €10,70

Tags: handvat, blauw, tuit, hard, plastic, 6