Fopspeen bewaardoosje Suavinex DUO Roze

Naast de standaard mono fopspeen bewaardoosjes heeft Suavinex dit handige roze DUO fopspeen bewaardoosje wat bestaat uit maar liefst twee fopspeen compartimenten. Fopspeen doosjes zijn ideaal voor onderweg, op reis, kinderopvang of gewoon voor het schoon opbergen van jouw kindjes fopspeen. Geschikt voor gebruik vanaf de geboorte.

Elk compartiment is zelfs groot genoeg om een fopspeen voor kindjes vanaf 12 maanden en ouder in op te bergen. Je kan er voor kiezen om bijvoorbeeld een los roze compartiment in je tas te plaatsen of in het handschoenenvakje van je auto zodat je altijd een noodgeval exemplaar bij je hebt. Of je kiest ervoor om een roze compartiment tezamen met het handvat aan je kinderwagen te bevestigen zodat je altijd snel bij jouw kindjes fopspeen kan.

Dit roze DUO fopspeen doosje van Suavinex is voorzien van maar liefst twee licht roze houders zodat je altijd nog een reserve fopspeen bij de hand hebt voor jouw kindje. Een fopspeen bewaardoosje is ideaal voor het hygiënisch opbergen van de fopspeen van jouw kindje.

Het handvat is lekker flexibel waardoor je deze eenvoudig aan stangen van kinderwagens of maxi – cosi kan bevestigen. Het gebruikte materiaal is 100% vrij van bisfenol.

Fopspeen bewaardoosje DUO Roze bestaat uit:
* een flexibel handvat;
* twee afneembare roze compartimenten;
* 100% vrij van BPA

Fopspeen bewaardoosje Suavinex DUO Roze

  • €8,95
  • Excl. BTW: €7,40

Tags: speen, opbergen, op reis, onderweg, roze