Fopspeen bewaardoosje Suavinex DUO Blauw

Handige blauw DUO fopspeen bewaardoosje wat bestaat uit maar liefst twee fopspeen compartimenten. Geschikt voor gebruik vanaf de geboorte. Perfect voor het hygiënisch opbergen van maar liefst 2 fopspenen. Zo heb je altijd een schone fopspeen voor jouw kindje binnen handbereik!

Dit blauwe DUO fopspeen doosje van Suavinex is voorzien van maar liefst twee licht blauwe houders zodat je altijd nog een reserve fopspeen bij de hand hebt voor jouw kindje. Een fopspeen bewaardoosje is ideaal voor het hygiënisch opbergen van de fopspeen van jouw kindje.

Elk compartiment is zelfs groot genoeg om een fopspeen voor kindjes vanaf 12 maanden en ouder in op te bergen. Je kan er voor kiezen om bijvoorbeeld een los blauw houder  in je tas te plaatsen of in het handschoenenvakje van je auto zodat je altijd een noodgeval exemplaar bij je hebt. Of je kiest ervoor om een blauwe houder tezamen met het handvat aan je kinderwagen te bevestigen zodat je altijd snel bij jouw kindjes fopspeen kan.

Het handvat is lekker flexibel waardoor je deze eenvoudig aan stangen van kinderwagens of maxi – cosi kan bevestigen. Het gebruikte materiaal is 100% vrij van bisfenol.

Fopspeen bewaardoosje DUO Blauw bestaat uit:
* een flexibel handvat;
* twee afneembare blauwe houders;
* 100% vrij van BPA;

Fopspeen bewaardoosje Suavinex DUO Blauw

  • €8,95
  • Excl. BTW: €7,40

Tags: speen, opbergen, op reis, onderweg, blauw