Flesspeen Twistshake M

De Twistshake flesspeen M is geschikt voor baby's van 2 tot 4 maanden en is voorzien van een antikoliek systeem die voorkomt dat je baby teveel luchthapt. Tevens zorgt de flesspeen voor een gelijkmatige distributie van de vloeistof. Wanneer je baby tijdens de flesvoeding teveel lucht naar binnen zuigt, kan je baby last krijgen van buikkrampjes en bijvoorbeeld de hik.

De Twistshake M flesspeen is gemaakt van hoogwaardige transparant silicone en is zo ontworpen dat hij de moederborst perfect nabootst en het natuurlijke zuiggedrag van je baby niet in de weg zit. Dit maakt de overgang van borstvoeding naar flesvoeding makkelijker. Het zuiggedeelte van de Twistshake flesspeen is rond en vormloos en wordt ook wel een combi fopspeen of fysiologische fopspeen genoemd en zit altijd goed in je baby’s mond. Onder is boven en boven is onder. Dit type speen is ideaal voor  nieuwe ouders. Wanneer je voor de eerste keer ouders wordt, gebeurt er een boel en wil je niet steeds moeten nadenken hoe de flesspeen van je baby ook al weer in zijn mond moet. 

Kenmerken van Suavinex flesspeen M zijn:
* wordt geleverd per 2 stuks;
* ontwikkeld voor het gebruik vanaf 2 tot 4 maanden;
* materiaal: transparant silicone;
* rond/vormloos/fysiologisch/combi zuiggedeelte die de moederborst nabootst;
* ontworpen in samenwerking met experts op het gebied van borstvoeding en flesvoeding;


Tip
Probeer je kindje vanaf 6 maanden te laten overstappen van de zuigfles naar een gewone drinkbeker. Dit kun je doen door een drinkbeker met drinkhulpje aan te schaffen of bijvoorbeeld antilekbeker met drinktuit. Maar nog makkelijker kan je een losse drinktuit kopen en hiermee de flesspeen vervangen. Zo gaat jouw Suavinex fles nog langer mee!

Flesspeen Twistshake M

  • €5,99
  • Excl. BTW: €4,95