Babyfles Twistshake Blauw | 3-dlg

Twistshake Babyfles Blauw is het musthave artikel voor jouw babyuitzet voor het bereiden van een babyfles met flesvoeding. De Twistshake Babyfles bevordert namelijk, dankzij de innovatieve “mixer”, het oplossen van klontertjes.  In slechts 4 stappen heb je de flesvoeding van je kindje klaar. 1. Haal het mengzeefje uit de fles. 2. Voeg de melkpoeder (flesvoeding) toe. 3. Plaats het mengzeefje terug. 4. En schudden maar. Twistshake babyfles blauw is geschikt voor baby’s vanaf de geboorte.

Deze mooie transparant blauwe Twistshake babyfles heeft een flesinhoud van ruim 180ml en wordt standaard geleverd met een blauw transparant melkpoederdoosje waar ongeveer 8 schepjes flesvoeding in kunnen. Ook is de fles uitgerust met een reisdop zodat je baby’s fles hygiënisch vervoert kan worden. En natuurlijk heeft deze Twistshake babyfles de innovatieve “mixer”. Deze “mixer”is een mengzeefje die voorkomt dat de flesvoeding van je baby klontert. Klonters in de flesvoeding van je baby zorgen er namelijk voor dat je baby’s voeding  onvoldoende voedingsstoffen bevat. Een ander handigheidje van de BPA vrije Twistshake fles is dat deze door zijn ontwerp eenvoudig te reinigen is in de vaatwasser (zie bijgeleverde informatie van fabrikant) of met de hand.

De bijgeleverde stapelbare melkpoederdoos (100ml) is niet alleen handig voor de melkpoeder maar ook om er kleine snacks in te doen wanneer je kleintje groter is.

De Twistshake babyfles is bovendien ideaal om verschillende kleuren te mixen. Mix and match bijvoorbeeld de Blauwe Twistshake fles met de Roze of mix roze met Wit. Zo kan je jouw blauwe Twistshake babyfles nog een keer van een ander uiterlijk voorzien. Ook de melkpoederdoosjes zijn te mix and matchen.

PRODUCT DEMONSTRATIE FILMPJE


Al met al is de Twistshake babyfles een complete oplossing voor flesvoeding!

Bijzondere kenmerken van Twistshake Babyfles Blauw zijn:
* flesinhoud 180ml;
* mengzeefje, “mixer”bevordert het oplossen van flesvoeding;
* wordt geleverd met 1 melkpoederdoosje met deksel;
* wordt geleverd met 0 tot 2 maanden silicone antikoliek flesspeen ;
* vrij van BPA en conform de Europese norm EN14350;

Babyfles Twistshake Blauw | 3-dlg

  • €9,95
  • Excl. BTW: €8,22

Beschikbare opties:

Tags: babyfles, flesvoeding, plastic, zuigeling, blauw