Babyfles Suavinex 150ml Blauw Haute Couture

Flesvoeding geven in stijl doe je met deze luxe babyfles van Suavinex. Deze mooie kleine babyfles van Suavinex is afkomstig uit de Haute Couture collectie welke zich kenmerkt door kristalheldere babyflessen met gouden elementen. Deze Haute Couture babyfles heeft een flesinhoud van ruim 150ml en is perfect voor het geven van flesvoeding aan zuigelingen van 0 tot 6 maanden. De fles is gemaakt van BPA-vrij plastic, is superlicht en ligt daardoor lekker in de hand.

Duurzame babyfles
Vervang de standaard meegeleverde 3-standen flesspeen met de silicone drinktuit van Suavinex en tover je babyfles om tot een drinkfles voor je kindje vanaf 6 maanden. 

Drinksnelheid reguleren
Deze babyfles is voorzien van een mooie warm donkerblauwe reisdop, afsluitdop en wordt standaard geleverd met een 3-standen flesspeen. Een drie-standen flesspeen heeft een rond zuiggedeelte wat een snelle acceptatie door baby's mogelijk maakt. Daarbij kan je met deze flesspeen de zuigsnelheid van je baby eenvoudig zelf regelen. Het kleinste gat voor baby's de wat langzamer drinken en het grootste gat voor baby's die al wat ouder of gulziger zijn met drinken. 

Doordat deze collectie voorzien is van een luxe uitziende transparante doos is de Haute Couture collectie van Suavinex bij uitstek geschikt als kraamcadeau/ geboortecadeau of gewoon om aan jouw eigen babyuitzet toe te voegen. Wil je liever een andere flesspeen zoals een dental of misschien een latex flesspeen? Dan kan je bij Jill xox ook terecht voor een flesspeen met een ander zuiggedeelte. 


Babyfles Suavinex 150ml Blauw Haute Couture

  • €10,95
  • Excl. BTW: €9,05

Tags: babyfles, plastic, flesvoeding, bpa-vrij, design, haute couture, luxe