Babyfles Suavinex 270ml Blauw Dino

Een babyfles hoeft zeker niet saai te zijn. Of je deze hippe 270ml silicone dental babyfles met dino’s uit de The Dino’s collectie van Suavinex puur gebruikt voor kunstmatige flesvoeding of in combinatie met borstvoeding, jouw baby krijgt zijn voeding in stijl! Jouw stijl.

Suavinex staat erom bekend stijl en wetenschap moeiteloos te combineren in de mooiste babyflessen en fopspenen. Steeds weer weet Suavinex je te verrassen met babyartikelen waar je “Wauw” tegen zegt. Ook babyfles Dino blauw met prachtige dino’s een babyfles waar je zelf graag naar kijkt en waarvan men zeker wil weten waar jij die unieke babyfles hebt geshopt.

Babyfles Dino Blauw is een babyfles met een flesinhoud van 270ml en wordt geleverd met een medisch gekeurde dental flesspeen.  Een dental of anatomische flesspeen (of fopspeen) bootst de tepel van de borst na tijdens borstvoeding en zorgt voor een correcte ontwikkeling van het gehemelte. Bovendien is de flesspeen van babyfles Dino blauw een zogenaamde anti-koliek flesspeen waarmee de kans op darmkrampjes door flesvoeding aanzienlijk wordt verkleind. Tijdens het drinken komt er lucht vrij die je kindje als het ware naar binnen hapt tijdens het drinken. De speciale anti-koliek speen verkleint deze hoeveelheid en daarmee dus ook de kans op pijnlijke darmkrampjes. 

Babyfles Dino Blauw is dan ook niet alleen een hippe maar ook een medisch verantwoorde fles  voor baby’s vanaf 0 maanden. Wanneer je Suavinex koopt dan weet je dat je kwaliteit en gemoedsrust koopt!


Pluspunten van babyfles Suavinex 270ml Dino blauw zijn:
* geschikt vanaf 0 maanden;
* medisch gekeurde dental silicone (transparante) flesspeen;
* anti-koliek flesspeen;
* dental/ anatomische flesspeen;
* wordt geleverd met afsluitkapje en afsluitdop voor transport;
* flesinhoud 270ml;
* BPA vrij;

Babyfles Suavinex 270ml Blauw Dino

  • €9,95
  • Excl. BTW: €8,22

Tags: babyfles, plastic, flesvoeding, bpa-vrij, design, dino,