Babyfles Suavinex 270ml Roze My Lady

Babyfles Suavinex My Lady is een prachtige plastic babyfles met anatomische flesspeen, afsluitdop en reisdop en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en bijbehorende flesinhoud. Afhankelijk van de flesinhoud kan de kleur verschillen van zacht roze tot donkerroze. In het overzicht zie je welke maat/ kleur beschikbaar is. Ook het type flesspeen kan verschillen.

De kleinste My Lady 150ml fles is ideaal als startfles voor de flesvoeding. Verwijder de flesspeen van de babyfles en vervang deze door de apart verkrijgbare silicone drinktuit van Suavinex en je tovert de babyfles om in een handige drinkfles met drinktuit. De drinktuit is geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden en kan op elke brede hals fles van Suavinex worden geplaatst en past zelfs op de Antilekbekers uit de Suavinex Hello Fox collectie.

De grotere My Lady flessen zijn ideaal voor wanneer je baby wat groter is en al meer flesvoeding mag hebben. Bovendien zijn de grotere babyflessen net als de kleine flesjes te combineren met de Antilekbekers van Suavinex die geschikt zijn vanaf 6 maanden; Antilekbeker Suavinex 6+.

De My Lady collectie bestaat uit BPA- vrije plastic flessen met een extra grote vulopening zodat je vrijwel zonder te knoeien de flesvoeding in het flesje kunt lepelen. Babyfles My Lady wordt standaard geleverd met een voorgevormde dental flesspeen maar je kan deze natuurlijk ook vervangen met andere de apart verkrijgbare flesspenen zoals de ronde 3-standen flesspeen. Afhankelijk van jouw (lifestyle)voorkeur kan je ook kiezen voor latex of siliconen flesspenen.

Bijzondere elementen van Babyfles Suavinex My Lady zijn:
* plastic brede hals fles;
* wordt standaard geleverd met voorgevormde flesspeen;
* dental/ anatomische flesspeen;
* afsluitdop en reisdop voorkomt lekken in je tas;
* 0% BPA;
* roze met roze strik en gouden bolletjes of zwarte strik met stroken in goud, zwart, roze en donkerblauw met gouden of donkerroze elementen (opdruk verschilt afhankelijk van de maat);
* kies de My Lady fles die bij je past;
* te combineren met antilekbeker 6+ en drinkfles vanaf 18 maanden;
* diverse flesspenen apart verkrijgbaar;

Babyfles Suavinex 270ml Roze My Lady

  • €9,95
  • Excl. BTW: €8,22

Beschikbare opties: