Babyfles Suavinex 150ml Donkerblauw Konijn Vos

Babyfles Suavinex Konijn Vos Blauw is een prachtige  kleine 150ml (de getoonde afbeelding wijkt af qua grootte!)plastic babyfles met anatomische flesspeen, afsluitdop en reisdop en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en bijbehorende flesinhoud. Afhankelijk van de flesinhoud kan de kleur verschillen. In het overzicht zie je welke maat/ kleur beschikbaar is. Ook het type flesspeen kan verschillen. Laatste exemplaar op =op. Enkel nog als latex dental fles verkrijgbaar!

De kleine Konijn Vos fles is ideaal voor gebruik vanaf de geboorte. Wanneer je kindje iets groter is dan kan deze zijn flesje ook eenvoudig zelf vasthouden. Door de flesspeen te vervangen met een silicone drinktuit van Suavinex heb je in een hand omdraai een tuitfles voor je kindje. Zo doe je nog langer met je Suavinex fles.

De Konijn Vos collectie bestaat uit BPA- vrije plastic flessen met een extra grote vulopening zodat je vrijwel zonder te knoeien de flesvoeding in het flesje kunt lepelen. Babyfles Konijn Vos Blauw wordt standaard geleverd met een voorgevormde dental flesspeen maar je kan deze natuurlijk ook vervangen met andere de apart verkrijgbare flesspenen.

Bijzondere elementen van Babyfles Suavinex Konijn Vos zijn:
* plastic brede hals fles;
* geschikt vanaf 0 maanden;
* wordt standaard geleverd met voorgevormde flesspeen;
* dental/ anatomische latex flesspeen;
* afsluitdop en reisdop voorkomt lekken in je tas;
* 0% BPA;
* witte strook met vosjes, konijntjes en andere bos geinspireerde elementen en blauwe dop;
* kies de Konijn Vos fles die bij je past;
* te combineren met antilekbeker 6+ en drinkfles vanaf 18 maanden;
* diverse flesspenen apart verkrijgbaar;

Babyfles Suavinex 150ml Donkerblauw Konijn Vos

  • €9,95
  • Excl. BTW: €8,22