Babyfles Suavinex 270ml Donkerblauw Zwaluw
Stijlvol flesvoeding geven met plastic babyflessen die voldoen aan de veiligheidsnormen voor baby's? Dat kan met deze prachtige BPA-vrije transparante babyfles van Suavinex met brede vulopening die standaard wordt geleverd met een 3-standen anti-darmkrampjes flesspeen.
 
Geheel volgens de laatste trend is de Suavinex babyfles voorzien van donkerblauwe zwaluwen en een bijpassende donkerblauwe dop. Voor jouw gemak heeft de fles een rond vormloos combi 3-standen zuiggedeelte dat kan worden aangepast aan de snelheid waarmee jouw kindje uit zijn flesje drinkt. Op de flesspeen staan 3 gaten; klein, middelgroot en groot. Het kleinste gat staat voor stand 1, het middelgrote gat voor stand 2 en het grootste gat staat voor stand 3. Voor een langzame melkstroom zorg je dat het kleinste gat zich onder de neus van je kindje bevindt. Om van snelheid te veranderen draai je gewoon net zo lang totdat je de gewenste snelheid (stand) hebt bereikt. 
 
De transparante plastic babyfles van Suavinex is 100% BPA vrij en heeft maar liefst een flesinhoud van 270ml. De babyfles heeft daarmee voldoende inhoude voor de flesvoeding van zowel jouw pasgeboren baby als jouw dreumes. Vervang de flesspeen met  ongeveer 6 maanden met een silicone BPA vrije silicone drinktuit van Suavinex en maak van jouw hippe babyfles een stijlvolle babyfles met drinktuit. Je doet zo een stuk langer met je jouw Suavinex babyfles.
Babyflessen van Suavinex zijn door hun trendy prints altijd leuk om cadeau te geven. Zo ook deze brede hals babyfles met 3-standen anti-darmkrampjes flesspeen. Een must have item voor op jouw babyuitzet lijst of als hip baby cadeau voor een zwangere vriendin of collega!
 
Pluspunten van de Suavinex Babyfles 270ml Donkerblauw Zwaluw met brede hals zijn:
- geschikt vanaf 0 maanden;
- 100% BPA – vrije plastic babyfles;
- wordt standaard geleverd met rond vormloos silicone combi zuiggedeelte;
- andere flesspenen verkrijgbaar (o.a. latex, papspeen etc);
- licht van gewicht;
- fles is eenvoudig te reinigen door brede hals;
- geen geknoei met flesvoeding dankzij brede vulopening;
- standaard voorzien van anti – koliek systeem dat de kans op darmkrampjes verkleint;
- aanpasbaar naar zuigsnelheid van je baby door de 3-standen flesspeen;
- flesinhoud van 270ml; 
- om te zetten naar anti – lekbeker (drinktuit apart verkrijgbaar);
 

Babyfles Suavinex 270ml Donkerblauw Zwaluw

  • €9,95
  • Excl. BTW: €8,22