Babyfles Suavinex 270ml Roze

Of je deze hippe roze 270ml babyfles met konijntjes uit de Happy Bunny serie van Suavinex puur gebruikt voor kunstmatige flesvoeding of in combinatie met borstvoeding, jouw baby krijgt zijn voeding in stijl! Shop deze prachtige plastic babyfles nu online bij Jill xox. Leuk als cadeautje voor Pasen!

Suavinex staat erom bekend stijl en wetenschap moeiteloos te combineren in de mooiste babyflessen en fopspenen. Steeds weer weet Suavinex je te verrassen met babyartikelen waar je “Wauw” tegen zegt. Ook deze transparante plastic BPA vrije babyfles met schattige witte konijntjes met roze staartjes en roze dop is een babyfles waar je zelf graag naar kijkt en waarvan men zeker wil weten waar jij die unieke babyfles hebt geshopt.

De Suavinex Babyfles heeft een flesinhoud van 270ml en wordt geleverd met een medisch gekeurde silicone anatomische flesspeen.  Een dental of anatomische flesspeen (of fopspeen) bootst de tepel van de borst na tijdens borstvoeding en zorgt voor een goede ontwikkeling van het gehemelte. Bovendien is de flesspeen van babyfles Happy Bunny een zogenaamde anti-koliek flesspeen waarmee de kans op buikkrampjes door flesvoeding aanzienlijk wordt verkleind. Tijdens het drinken komt er lucht vrij die je kindje als het ware naar binnen hapt tijdens het drinken. De speciale anti-koliek speen verkleint deze hoeveelheid en daarmee dus ook de kans op vervelende buikkrampjes. 

Babyfles Happy Bunny is dan ook niet alleen een hippe maar ook een medisch verantwoorde fles  voor baby’s vanaf 0 maanden. Wanneer je Suavinex koopt dan weet je dat je kwaliteit en gemoedsrust koopt!


Pluspunten van babyfles Suavinex 270ml Roze Happy Bunny zijn:

* geschikt vanaf 0 maanden;
* medisch gekeurde silicone flesspeen;
* anti-koliek flesspeen;
* sage groen veldje met witte konijntjes met roze staartjes en roze worteltjes;
* dental/ anatomische flesspeen;
* wordt geleverd met afsluitkapje en afsluitdop voor transport;
* flesinhoud 270ml;
* BPA vrij;


Shop direct mee
Maak van deze babyfles een leuke babyshower giftset. Shop twee dezelfde flessen + 1 fopspeen in uni kleur uit de categorie fopspenen 0+ . Shop er nog een flessenborstel en eventueel melkpoederdoosje of melkpoedertoren bij en je hebt een hartstikke leuke set waar de (aanstaande) ouders mee kunnen starten. Natuurlijke kan je er ook nog een kekke babydeken, kwijlslab of prachtige hydrofiele luiers bij doen. Combineer naar hartelust!

Babyfles Suavinex 270ml Roze

  • €9,95
  • Excl. BTW: €8,22