Babyfles Twistshake Blauw Turqoise | 3-dlg

Plastic babyfles TwistShake in blauw turquoise “Sleepyhead” voorkomt klontjes in de flesvoeding dankzij het geïntegreerde zeefje dat als een soort mixer fungeert! Deze design babyfles mag niet ontbreken in jouw babyuitzet.

Babyfles Twistshake Turquoise Sleepyhead heeft een flesinhoud van 180ml en is uitermate geschikt voor flesvoeding van baby’s vanaf de geboorte en wordt standaard geleverd met silicone anti-darmkrampjes flesspeen, mixer, melkpoederdoosje en reisdop. Extra flesspenen zijn verkrijgbaar in de maten S, M en L. Bovendien groeit de Twistshake fles met je baby mee dankzij de mogelijkheid om de flesspeen te vervangen met een drinktuit.

Hoe werkt de Twistshake babyfles
Vul de fles met de benodigde hoeveelheid water (stap 1) en de maatlepels flesvoeding (stap 2) die jouw baby nodig heeft. Doe de deksel dicht en “shake”de fles (stap 3). Het ingebouwde zeefje zorgt er vervolgens voor dat de zuigelingenvoeding goed wordt gemengd. In slechts 3 eenvoudige stappen is jouw baby’s flesvoeding klaar.

Doordat de babyfles met zoveel extra’s wordt geleverd is de Twistshake fles een ideaal kraamcadeau voor ouders die flesvoeding geven. Wanneer je voor het eerst ouders wordt (of voor de zoveelste keer) dan wil je je geen zorgen hoeven te maken over de voeding van jouw kindje. Een goede reden dus om een Twistshake babyfles aan te schaffen! Hieronder sommen we de voordelen van deze handige babyfles nog eens voor je op.

Waarom je deze Twistshake Babyfles moet kopen?
- lekker licht van gewicht doordat hij van plastic is gemaakt;
- heeft een geïntegreerd zeefje;
- wordt standaard geleverd met melkpoederdoosje;
- wordt standaard geleverd met ronde combi flesspeen maat S;
- wordt standaard geleverd met reisdop;
- BPA vrij (dus geen schadelijke stoffen);
- 180ml flesinhoud is voldoende voor pasgeboren baby’s;
- diverse flesspenen beschikbaar;
- groeit met je kindje mee via de apart verkrijgbare drinktuit;
- mooie design babyfles in een transparant effen turquoise kleur;

Babyfles Twistshake Blauw Turqoise | 3-dlg

  • €9,95
  • Excl. BTW: €8,22

Beschikbare opties: