Babyfles glas 110ml Suavinex Blauw|Meaningful Life

Babyfles glas Blauw 110ml uit de Meaningful Life collectie van Suavinex is verkrijgbaar in een 110ml uitvoering en wordt standaard geleverd met een silicone 3-standen flesspeen. De dop van de fles lijkt gebreid. Op de glazen fles staat de tekst “Always by your side” in hetzelfde blauw als de dop. Ideaal voor duurzame flesvoeding!

Babyfles glas Blauw heeft een flesinhoud van ongeveer 110ml en wordt geleverd met een silicone 3-standen flesspeen. Een 3-standen flesspeen heeft een rond vormloos zuiggedeelte wat door de meeste baby’s probleemloos wordt geaccepteerd. Door de ronde vorm zit de speen altijd goed in je baby’s mond. Bovendien helpt de 3-standen flesspeen je om de gewenste drinksnelheid van jouw kindje ‘in te schakelen’. Mocht je baby een silicone speen weigeren, probeer dan eens een zachte 100% natuurlijk rubberen flesspeen van Suavinex.

babyfles kopen bij baby en kidsdesign winkel jillxox

De kleine 110ml babyfles is ideaal om de flesvoeding mee te starten. Het handzame formaat is prettig voor jou en later ook prettig voor je kleintje wanneer hij sterk genoeg is om zijn babyfles zelf vast te houden. Naarmate je baby grotere porties flesvoeding krijgt stap je gewoon over op de grote 210ml fles. De kleine 110ml glazen babyfles gebruik je dan in combinatie met de silicone drinktuit van Suavinex als drinkflesje waar je wat water in doet voor je kleintje.

Flesvoeding geven uit een glazen babyfles heeft als groot voordeel dat de flessen een duurzaam karakter hebben. Glas blijft langer mooi en is niet onderhevig aan plotselinge temperatuur veranderingen. Ook neemt glas geen geuren of kleuren op van de vloeistof die je in de fles van je kindje doet. Het praktische aan de glazen babyflessen uit de Meaningful Life collectie van Suavinex is, dat de flessen voorzien zijn van een extra grote vulopening, oftewel een brede hals. De brede hals zorgt ervoor dat je gemakkelijk de flesvoeding in de fles kunt doen zonder te knoeien.


PRODUCTINTRODUCTIE FILMPJE


Bijzondere elementen van babyfles glas blauw 110ml zijn:
* babyfles met mooie blauwe dop en blauwe tekst “Always by your side”;
*babyfles van glas met extra grote vulopening;
* wordt standaard geleverd met silicone 3-standen flesspeen;
* rond vormloos zuiggedeelte (flesspeen) zit altijd goed in de mond;
* ergonomische vormgeving zorgt voor een goede grip;
* glazen fles neemt geen geuren of kleurstoffen op vanuit de voeding;
* verkrijgbaar in verschillende kleuren, bijpassende speentjes en speenkoorden;
* andere type flesspenen zijn apart verkrijgbaar; 

Babyfles glas 110ml Suavinex Blauw|Meaningful Life

  • €9,95
  • Excl. BTW: €8,22

Tags: Zuigfles, babyfles, glas, flesvoeding, blauw