Uit assortiment! Op=Op Flessenborstel OXO tot Groen

Flessen en spenen reinig je eenvoudig met deze luxe flessenborstel van OXO Tot met standaard. Met de flessenborstel van OXO Tot reinig je niet alleen de babyfles maar ook de flesspeen en zelfs onderdelen van je borstkolf tot in de puntjes. Zo weet je met deze flessenborstel zeker dat jouw kindje niet ziek wordt doordat zijn babyfles niet goed schoon is.

Pluspunten van flessenborstel OXO Tot zijn:

*luxe uitgevoerde flessenborstel bestaande uit flesborstel, flesspeen reiniger en babyfles borstel houder met drip& dry functie;
*door de flexibele borstelnek reinig je probleemloos iedere babyfles, ook die met curves;
* met het handige siliconen gedeelte maak je moeiteloos de flesspenen grondig schoon;
* ook de tuit van tuitbekers en onderdelen van je borstkolf maak je snel schoon met het siliconen gedeelte;
* handvat is voorzien van antislip zodat je zelfs met natte handen grip hebt op de flessenborstel;
* eenvoudig op te bergen door de bijgeleverde standaard/ borstel houder;
* de standaard/borstelhouder met drip & dry systeem werkt als een soort afdruiprek waardoor je aanrechtblad droog blijft;
* borstel droogt snel door de ventilatiegaten van het drip & dry systeem;
* met de zachte en harde borstelharen verwijder je zelfs het meest hardnekkige vuil;
* eenvoudig te reinigen flessenborstel in het bovenste gedeelte van je vaatwasser;


Waarom een flessenborstel kopen?

Tijdens het drinken uit een zuigfles of tuitbeker wordt steeds een beetje melk vermengt met speeksel uit jouw kindjes mond. Hierdoor kunnen zich bacterien vormen. Bacterien vormen zich met name op plekken waar het vochtig en warm is. Babyflessen die op het aanrecht staan met restjes melk moet je dus voor gebruik goed schoonmaken. Zorg ervoor dat de fles en de flesspeen goed worden gereinigd. Vergeet niet om ook onder eventuele randen goed schoon te maken. Voor de flesspeen en de randen kan je het beste het siliconen gedeelte van de flessenborstel gebruiken.

Aan het eind van de dag doe je er goed aan om ook de flessenborstel grondig te reinigen. Je kan de babyfles borstel gemakkelijk reinigen door hem in het bovenste gedeelte van je vaatwasser te plaatsen.

De flessenborstel van OXO Tot is wit met hier en daar groene elementen. De standaard zorgt ervoor dat je de borstel weer schoon kunt opbergen na gebruik.

Flessenborstel OXO tot Groen

  • €9,95
  • Excl. BTW: €8,22

Tags: reinigen, schoonmaken, fles