Babyfles Suavinex 150ml Roze Bloem Haute Couture

LET OP: DEZE VARIANT VERDWIJNT UIT HET ASSORTIMENT IVM NIEUWE HAUTE COUTURE COLLECTIE!

Babyfles Haute Couture roze is een design babyfles met een flesinhoud van 150ml en is afkomstig uit de Haute Couture Collectie van Suavinex. De babyfles doet dankzij het kristalheldere materiaal en de gouden elementen extra luxe aan.  Het maakt de babyfles bovendien ook nog eens vederlicht waardoor je met plezier en in stijl flesvoeding geeft. De Haute Couture design babyfles wordt standaard geleverd met een ronde vormloze silicone 3-standen flesspeen. Wil je lievereen voorgevormde dental flesspeen of geef je de voorkeur aan latex dan vind je in de categorie flesspenen en toebehoren alternatieve flesspenen. Via Baby en Kidsdesign winkel Jillxox zijn eveneens de bijpassende fopspeen en fopspeenketting te koop. Bekijk hieronder de sfeer video van de Haute Couture collectie van Suavinex zodat je een beter beeld krijgt van de beschikbare kleuren, de flesinhoud en de bijpassende accessoires.

De Haute Couture babyfles is een plastic zuigfles en wordt standaard geleverd met een ronde flesspeen. Ronde flesspenen zijn ideaal doordat je ze nooit verkeerd in je baby’s mond kunt doen. Flesvoeding geven moet vooral een moment van ontspanning zijn voor jou en je baby en het laatste waar je je druk over wilt maken is hoe de fles in je baby’s mondje moet. Daarbij is de Haute Couture fles, net als alle andere zuigflessen van Suavinex, voorzien van een antikoliek systeem waarmee je darmkrampjes bij je baby voorkomt. Een babyfles van Suavinex brengt ouders niet alelen stijl maar ook gemoedsrust!

Wil je een andere flesspeen zoals bijvoorbeeld een flesspeen van latex of een voorgevormde dental flesspeen dan kan je deze vinden in de categorie Flesspenen en toebehoren van Baby en Kidsdesign winkel Jillxox. De standaard meegeleverde afsluitdop en reisdop sluiten de babyfles hygiënisch af en voorkomen dat de fles in je tas gaat lekken.

Bijzondere kenmerken Babyfles Haute Couture roze zijn:
* kristalheldere plastic babyfles met donkerroze en gouden elementen in de vorm van een bloem;
* wordt standaard geleverd met ronde vormloze flesspeen voor snelle acceptatie;
* zuigfles is voorzien van reisdop en afsluitdop;
* flesinhoud 150ml;
* BPA vrij;
* ook verkrijgbaar in andere stijlvolle kleuren;

Shop direct mee
Voor baby’s vanaf 6 maanden heeft Baby en Kidsdesign winkel Jillxox silicone drinktuiten waarmee je de uiteindelijke overgang van babyfles naar drinkbeker makkelijker maakt. De drinktuit kan je op iedere gewenste Suavinex zuigfles plaatsen. Shop ook direct de grotere flesvariant met een flesinhoud van 270ml mee en vul eventueel aan met bijpassende fopspeen en fopspeenketting. Leuk als kraamcadeau, geboortecadeau of babyshower cadeau!

Babyfles Suavinex 150ml Roze Bloem Haute Couture

  • €10,95
  • Excl. BTW: €9,05