Babyfles Suavinex 150ml Blauw Royal Haute Couture

Babyfles Haute Couture Royal Blauw is met 150ml de kleinste zuigfles uit de “Just Like Mummy” Haute Couture Collectie van Suavinex. De zuigfles is net als de bijpassende fopspeen voorzien van gouden, blauwe en lichtblauwe elementen. In het midden van de zuigfles vind je een gouden cirkel met daarop de tekst “Little Star”. De tekst komt weer overeen met de matching fopspeenketting die eveneens te koop is via Baby en Kidsdesign winkel Jillxox. Bekijk hieronder de sfeer video van de Haute Couture collectie van Suavinex.

De Haute Couture zuigfles wordt standaard geleverd met een ronde 3-standen flesspeen. Ronde flesspenen zijn ideaal doordat je ze nooit verkeerd in je baby’s mond kunt doen. Flesvoeding geven moet vooral een moment van ontspanning zijn voor jou en je baby en het laatste waar je je druk over wilt maken is hoe de fles in je baby’s mondje moet. Daarbij is de Haute Couture fles voorzien van een antikoliek systeem waarmee je darmkrampjes bij je baby voorkomt. Een babyfles van Suavinex brengt ouders stijl en gemoedsrust!

Wil je een andere flesspeen zoals bijvoorbeeld een flesspeen van latex of een voorgevormde dental flesspeen dan kan je deze vinden in de categorie Flesspenen en toebehoren van Baby en Kidsdesign winkel Jillxox. De standaard meegeleverde afsluitdop en reisdop sluiten de babyfles hygiënisch af en voorkomen dat de fles in je tas gaat lekken.

Bijzondere kenmerken Babyfles Haute Couture Blauw Royal zijn:
* kristalheldere plastic babyfles met blauwe en gouden sterretjes;
* wordt standaard geleverd met ronde vormloze flesspeen voor snelle acceptatie;
* zuigfles is voorzien van reisdop en afsluitdop;
* flesinhoud 150ml;
* BPA vrij;
* ook verkrijgbaar in andere kleuren;

Shop direct mee
Voor baby’s vanaf 6 maanden heeft Baby en Kidsdesign winkel Jillxox silicone drinktuiten waarmee je de uiteindelijke overgang van babyfles naar drinkbeker makkelijker maakt. De drinktuit kan je op iedere gewenste Suavinex zuigfles plaatsen. Shop ook direct de grotere flesvariant met een flesinhoud van 270ml mee en vul eventueel aan met bijpassende fopspeen en fopspeenketting. Leuk als kraamcadeau, geboortecadeau of babyshower cadeau!

Babyfles Suavinex 150ml Blauw Royal Haute Couture

  • €10,95
  • Excl. BTW: €9,05