Babyfles Suavinex 270ml Roze Zwaluw

Een babyfles hoeft zeker niet saai te zijn. Of je deze hippe transparante plastic babyfles met zwaluw en roze dop uit de Zwaluw serie van Suavinex puur gebruikt voor kunstmatige flesvoeding of in combinatie met borstvoeding, jouw baby krijgt zijn voeding in stijl! Plastic babyflessen  van Suavinex zijn vrij van chemische stoffen zoals BPA en voldoen aan de strenge Europese richtlijnen voor babyflessen.

Babyfles Zwaluw Roze is een plastic babyfles met brede vulopening en een flesinhoud van 270ml en wordt standaard geleverd met een medisch gekeurde silicone combi (=vormloos zuiggedeelte) flesspeen. Een combi (=vormloos zuiggedeelte) zorgt voor een snelle adaptatie door zuigelingen. Wil je liever een ander zuiggedeelte, bijvoorbeeld een voorgevormd dental flesspeen of een zachtere latex flesspeen dan kan je deze in de categorie Flesspenen apart bij bestellen. Bovendien is de flesspeen van babyfles Zwaluw roze een zogenaamde anti-koliek flesspeen waarmee de kans op darmkrampjes door flesvoeding aanzienlijk wordt verkleind. Tijdens het drinken komt er lucht vrij die je kindje als het ware naar binnen hapt tijdens het drinken. De speciale anti-koliek speen verkleint de hoeveelheid lucht en daarmee dus ook de kans op vervelende darmkrampjes. En de brede vulopening van de fles maakt het makkelijker om de schepjes flesvoeding zonder geknoei in je baby’s flesje te krijgen.

Suavinex staat erom bekend stijl en wetenschap moeiteloos te combineren in de mooiste babyflessen en fopspenen. Steeds weer weet Suavinex je te verrassen met babyartikelen waar je “Wauw” tegen zegt. Ook deze mooi plastic babyfles Zwaluw  met poederroze dop en zwaluwen is een babyfles waar je zelf graag naar kijkt en waarvan men zeker wil weten waar jij die unieke babyfles hebt geshopt. Babyfles Zwaluw roze is dan ook niet alleen een hippe maar ook een medisch verantwoorde fles  voor baby’s vanaf 0 maanden. De plastic babyfles is vrij van Wanneer je Suavinex koopt dan weet je dat je kwaliteit en gemoedsrust koopt!

Pluspunten van babyfles Suavinex 270ml Combi  Zwaluw roze zijn:
* BPA vrije plastic babyfles (vrij van Bisfenol-A);
* brede vulopening (geen geknoei met schepjes flesvoeding);
* geschikt voor zuigelingen vanaf 0 maanden;
* rond vormloos zuiggedeelte voor snelle adaptatie;
* medisch gekeurde silicone flesspeen;
* anti darmkrampjes flesspeen;
* donkerblauwe (zo goed als zwart) zwaluwen;
* wordt geleverd met afsluitkapje en afsluitdop voor transport;
* flesinhoud 270ml;
* Andere flesspenen (latex, papspeen, drinktuit etc) zijn apart verkrijgbaar via de categorie Flesspenen

Shoptip: maak het jezelf makkelijk en koop direct een melkpoederdoos of melkpoedertoren om de flesvoeding eenvoudig in jouw baby’s flesje te doseren.

Babyfles Suavinex 270ml Roze Zwaluw

  • €9,95
  • Excl. BTW: €8,22