Babyfles Suavinex 270ml Roze Panda

Babyfles Suavinex Panda roze is een BPA-vrije transparante plastic zuigfles met een inhoud van 270ml. Dit is meer dan voldoende voor baby's tussen de 0 en 6 maanden. De babyfles is voorzien van een silicone dental zuiggedeelte. Dit voorgevormde dental zuiggedeelte is vanwege de langzame toevoer van de flesvoeding ideaal voor pasgeboren baby's. 

Flesvoeding geven aan jouw pasgeboren baby doe je verantwoord en in stijl met deze dental voorgevormde babyfles van Suavinex! Deze transparante plastic babyfles met panda afbeeldingen is BPA-vrij en voorzien van een silicone anti-darmkrampjes flesspeen met dental zuiggedeelte. De extra brede vulopening zorgt voor een eenvoudige bereiding van je baby’s flesje zonder te knoeien. Perfect voor zuigelingen vanaf de geboorte!

De plastic babyflesjes van Suavinex worden standaard geleverd met een anti-darmkrampjes speen. De speciale klep aan de binnenzijde van de speen voorkomt een teveel aan lucht waarmee hikken, verslikken en darmkrampjes voorkomen kunnen worden. Dit maakt de Suavinex babyfles de perfecte hulp bij flesvoeding!

Shop direct mee!
Silicone flesspenen zijn transparant van kleur en nemen niet zo snel geuren kleuren uit voeding over. Wil je liever een natuurlijk latex flesspeen of een flesspeen voor bijvoorbeeld een papfles dan vind je bij Jillxox ook diverse flesspenen.

Knoei je vaak tijdens het vullen van je baby’s fles dan is een melkpoederdoosje de ideale oplossing.

Ook voor reinigingsartikelen zoals een flessenborstel waarmee je tot diep in de fles kunt reinigen. Een sterilisator voor het hygiënisch reinigen van babyflessen en fopspenen of een afdruiprekje shop je ook gewoon bij Jillxox!

Babyfles Suavinex 270ml Roze Panda

  • €9,95
  • Excl. BTW: €8,22

Tags: flesvoeding, plastic, zuigeling, babyfles, papfles, kunststof, roze cadeau, geboorte, meisje, panda