Antilekbeker OXO Tot v.a. 4 mnd | Groen

Stijlvolle 2in1antilek en tuitbeker met zachte silicone tuit, deksel en verwijderbaar handvat van OXO tot. Deze beker met amandelvormige tuit is ideaal als tussenstap van babyfles naar drinkbeker. De amandelvormige tuit opent zich wanneer je kindje gaat drinken. Deze stijlvolle design tuitbeker is de musthave kinderbeker voor ouders!

Doordat de oxo tot antilekbeker al vanaf 4 maanden kan worden gebruikt, is deze beker een fantastisch kraamcadeau. Babyspullen die ouders direct na de geboorte nodig hebben, kopen ze meestal al zelf. Maar alles wat ze daarna nodig hebben, dat weten ze vaak nog niet. Voordat je het weet is de kleine dreumes al weer toe aan vaste voeding en kan de tuitbeker ook worden gebruikt voor het geven van wat dikkere vloeistof zoals rijstepap. Ook voor het geven van bijvoorbeeld water (vooral tijdens warm weer is het goed dat je kleintje veel drinkt) kan gebruikt worden gemaakt van de OXO tot tuitbeker.

Het handvat van de tuitbeker is ideaal wanneer je kindje nog moet wennen aan het zelfstandig vasthouden. Het handvat rust tijdens het drinken namelijk op de handen van je kindje. Dit geeft jouw kindje extra houvast tijdens het drinken. Is je kindje gewend, dan kan het handvat ook worden verwijderd zodat je kindje kan wennen aan het vasthouden van een drinkbeker. Aan de buitenzijde kan je eenvoudig aflezen hoeveel ml vloeistof er nog in zijn beker zit en weet je dus ook hoeveel jouw kindje al gedronken heeft. Om ervoor te zorgen dat drinktuit altijd schoon blijft, zit er een dop aan die niet afneembaar is. Zo raak je de dop niet kwijt en blijft de drinktuit van je kindje altijd schoon. Ook onderweg. De dop helpt je bij het hygienisch en lekvrij transporteren van je kindjes drinken maar zorgt er ook voor dat wanneer de drinkbeker in het zand valt er geen vuiligheid aan het zuiggedeelte van je kindje komt. En dat is wel zo prettig.

Bijzonderheden van Antilekber beker OXO tot groen met zachte silicone tuit zijn:
- tuitbeker met zachte amandelvormige silicone tuit;
- geschikt voor kindjes vanaf 4 maanden;
- verwijderbaar handvat;
- transparante beker;
- met dop;
- drinkinhoud maximaal 150ml;

Losse drinktuiten ter vervanging zijn apart verkrijgbaar!

Antilekbeker OXO Tot v.a. 4 mnd | Groen

  • €12,95
  • Excl. BTW: €10,70

Tags: tuit, antilek, beker, 4