Kinderkom Done by Deer Yummy+ Roze

Dit hippe olifantje siert deze prachtige wit met zwarte dots kinderkom. Het roze silicone omhulsel zorgt voor een goede grip. Een goede grip wanneer je deze zelf in de hand houdt tijdens de voeding van jouw kindje en ook wanneer je kindje straks uit zijn eigen kinderkommetje eet. Deze mooie kinderkom is afkomstig uit de Done by Deer Yummy Plus collectie en is ideaal voor de eerste hapjes van je baby of als bijvoorbeeld soepkommetje/ diep ontbijtbordje voor je kleuter.

Op de bodem van deze stijlvolle melamine kinderkom ziet je kind de contouren van Elphee het olifantje. Heeft je kind zijn eten op dan reinig je de kom het beste met de hand of je plaatst hem in het bovenste rek van je vaatwasser.

Melamine kom Elphee van Done by Deer past voortreffelijk bij de Happy Dots en Yummy Plus collectie. Stel dus gewoon je eigen kinderservies samen. Mix & Match de melamine diepe borden en/ of kommen uit de Happy Dots collectie met deze prachtige roze melamine kom uit de Yummy Plus. Vul eventueel aan met bijpassende drinkbekers, 4-vaksborden slabben en kinderbestek.

Bijzondere kenmerken van Kinderkom Done by Deer Yummy+ Roze zijn:
- hip roze olifantje;
- gemaakt van melamine;
- afmeting: doornsnede van ongeveer 13,5cm (handformaat);
- vaatwasmachine bestendig;

Kinderkom Done by Deer Yummy+ Roze

  • €12,95
  • Excl. BTW: €10,70

Tags: kom, bord, roze, servies