Kinderkom Done by Deer Yummy+ Blauw

Kinderkom van melamine in zachtblauw met in het midden elphee het olifantje. Aan de witte binnenzijde van de rand van dit fraaie Done by Deer kommetje zie je zwarte dots. Deze kinderkome is voorzien van een blauw silicone omhulsel. Dit silicone omhulsel zorgt voor een goede grip wanneer je de kom bijvoorbeeld zelf in de hand houdt tijdens de voeding van jouw kindje. Wanneer je kindje straks uit zijn eigen kinderkommetje werkt het omhulsel als een antislip laagje en voorkomt het dat jouw kindjes kommetje steeds wegschuift tijdens het opscheppen. Deze mooie kinderkom is afkomstig uit de Done by Deer Yummy Plus collectie en is ideaal voor de eerste hapjes van je baby of als bijvoorbeeld soepkommetje/ diep ontbijtbordje voor je kleuter.

Op de bodem van deze stijlvolle melamine kinderkom ziet je kind de contouren van Elphee het olifantje. Heeft je kind zijn eten op dan reinig je de kom het beste met de hand of je plaatst hem in het bovenste rek van je vaatwasser.

Melamine kom Elphee van Done by Deer past voortreffelijk bij de Happy Dots en Yummy Plus collectie. Stel dus gewoon je eigen kinderservies samen. Mix & Match de melamine diepe borden en/ of kommen uit de Happy Dots collectie met deze prachtige roze melamine kom uit de Yummy Plus. Vul eventueel aan met bijpassende drinkbekers, 4-vaksborden slabben en kinderbestek.

Bijzondere kenmerken van Kinderkom Done by Deer Yummy+ Roze zijn:
- fraai kommetje in zachtblauw met olifan contour;
- ideaal voor het geven van jouw baby's eerste hapjes;
- perfect als oefenbordje voor jouw peuters eerste zelfstandige maaltijden;
- gemaakt van melamine;
- afmeting: doornsnede van ongeveer 13,5cm (handformaat);
- vaatwasmachine bestendig;

Kinderkom Done by Deer Yummy+ Blauw

  • €12,95
  • Excl. BTW: €10,70

Tags: servies, bord, kom, blauw